torstai 10. joulukuuta 2015

TAIDEVAIHTO MAAHISEN KANSSA

 Maahisen   kanssa minulla oli ilo ja kunnia saada tehdä "Taidevaihto"! Voi että minä sitten rakastan tätä häneltä saamaani upeata "Jääkuningatar"-maalausta!!!
 Aivan huikean ihana teos ja miten upeasti eri valossa tuo "jäätävän kaunis" kuningatar hohtaakaan. Pyysin saada tämän vaihtoon kun sydämeni sykähti heti tälle työlle. Siksi toisekseen, minä kun olen horoskoopiltani tulinen oinas niin tämä viileys ehkä vähän minua rauhoittaa ;)
 Aivan upea runomuotoinen tarinakin tähän kuvaan liittyy. Jäätävän upea työ!
 Ja tämä upea työ on ensimmäisen vaihtomme extrana Maahinen tehnyt minulle! Siinä kaksi korppia kylpevät lumessa.
 Mielenkiintoinen ja kaunis puu sekä kuva sisältää paljon mielenkiintoista symboliikkaa. Aivan kuin se haluaisi kertoa minulle jotain mitä en heti suoraan siitä näe...
 Tämä teksti kuuluu kuvaan: eli "Sillä välin Suomessa; Rentoudu ja nauti talvesta, jopa korpitkin kylpevät lumessa." ♥ ;) Hauskasti kirjoitettu ja niin osui ja upposi meikäläiseen kun minä en ole kovin kova talven fanittaja ;) Olkoon tämä minulle muistutuksena, että pitää talvestakin muistaa nauttia ;)
Kiitos miljoonasti ihanalle Maahiselle tästä upeasta taide-elämyksestä! Oli hienoa saada vaihtaa kanssasi. Vaihdellaanhan taas pian! Mukavaa iltaa!

7 kommenttia:

 1. Aivan ihania teoksia! On siinä kertakaikkisen kauneutta ja mystiikkaa kerrassaan!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania teoksia! On siinä kertakaikkisen kauneutta ja mystiikkaa kerrassaan!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastuin tuohon Jääkuningattareen, mutta sinä ehdit ensin. Mutta ei hätää, hienot työt sain minäkin.

  Tuo ekstran puu on todella mielenkiintoinen ja taiteellinen. Tykkään mahdottomasti. Tässä sen näkee, että omaperäinen on paljon kiinnostavampi kuin tarkkaan mallia matkittu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanna, hyvä että pidit niistä. Extran puu on kuin mökkimetsämme vanha kuningatar. Ikääntynyt kuhmurainen raita jonka viimeiset oksat ovat kuin valoa kohti ojentuvat käsivarret.

  Halusin kruunata sen jäisillä koristeilla, joissa on tallella sen elämän energia. Nuoret korpit ottavat talvesta irti sen vähäisen ilon, mitä se tarjoaa. Luonto selviää talvesta tavallaan ja niin mekin. Ja kaunistahan silloin on :-)

  VastaaPoista
 5. Huikeita teoksia olet saanut. Minä olin tuosta kuningattaresta melkein kade, mutta suon sinulle tämän onnen ilolla. Ihana myös tuo korppityö. Sait siis oman korppisi Maahiselta:D Ja apua tuota selällään lumessa kylpevää korppia. Tekisipä mieleni mennä ottamaan lumikylpyä korpin lailla. Uskaltaisi vain mennä kokemaan se kylmyys.

  VastaaPoista
 6. Lumikylpyjä ja kaikkea kaunista, ihanaa olet taas saanut postissa! Tuo Jääkuningatar on kyllä äärettömän kaunis, samalla kylmä ja kiehtova, mahtavat värit ja kaikki, upea kertakaikkiaan.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!