maanantai 7. joulukuuta 2015

TAIDETEOS UUNALTA

"Aaltojen alla"
Tekijä: Uuna

Uuna ehdotti taidevaihtoa. Hän pyysi minulta vaihtoon "Parantajat"-kuvan ja hän teki minulle yllärikuvan. Katsokaa ja ihailkaa minkä upean teoksen nimeltään "Aaltojen alla" sain häneltä!


 
Aivan uskomattoman hieno taideteos ja niin monimuotoinen. Upeat värit jotka hehkuvat ja vaihtuvat riippuen missä valaistuksessa tai kulmassa sitä katsoo. Tuossakin keskellä on aivan kuin helmiäisen värit ja kultahiput kimaltavat. Aivan on kuin merenpohjaa tämä upeus. Taitaa olla Atlantiksesta asti kun on niin taianomaisen näköinen. Tämän avulla pääsee tälläinen sukeltamista pelkääväkin tutkimaan merenpohjaa turvallisesti. Kiitos miljoonasti Uunalle kauniista sukellusmatkasta. Olen mykistynyt! ♥

7 kommenttia:

 1. APUA MIKÄ IHANUUS
  Mikä ihme muuttaa väriä kuin sateenkaari. Todella vaikuttava työ ja ihanaa pintaa. Livenä varmasti pöyristyttävän kaunis.

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana taideteos. Hienot merikasvit,kivet ja kaikki ihmeellisyydet meren alla. Uunan työt ovat huikeita, ihailtavaa riittää. Uskon, että olet mykistynyt :-)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihanuus tämä teos on!! Ihan silmiähivelevän kaunis ja luonnossa varmasti vielä upeampi. Mielettömän upeita yksityiskohtia täynnä koko työ. Wau, ei voi kun ihailla.

  VastaaPoista
 4. Älkääs nyt täällä porukalla niin kauheasti kehuko, kiva kuitenkin jos saaja tykkää ja löytää katseltavaa. Erilaisessa valaistuksessa vielä värit muuttuvat, kuten meressäkin. Tämä on varmaan Atlantikselta, kun tämä piti näin tehdä. En itsekään tiedä miksi, piti vain tehdä.

  VastaaPoista
 5. Tottakai kehutaan :-D UUna!
  Hienoja pintoja ja hieno vaihto :-

  VastaaPoista
 6. Uunan työt ovat sellaisia, että niitä on pakko saada omin käsin kosketella. Mikään kuva ei kerro kokonaan miltä työ oikeasti näyttää! Sen huomasin myös kun pakettisi avasin, siitä postaan myöhemmin.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!