keskiviikko 9. joulukuuta 2015

IHANAA ATC-POSTIA JAANALTA ♥

 Jaana H-V:n  kanssa vaihdoimme pitkästä aikaa ATC-kortteja kun Jaana ehdotti vaihtoa. Minähän en ole aikoihin tehnyt uusia joten Jaana oli onneksi löytänyt minun vanhoista korteistani vaihdokit ;) Minä sain Jaanalta aivan hurmaavan paketin kaikkea ihanaa!!! Tässä esittelen mitä sain häneltä! Ensinnäkin koko komeus oli pakattu ihanan kankaan sisälle kuten yläkuvassa näkyy...
 Ihku-ihana kisukortti oli mukana, Miauuuuu!
 Pieni kultainen pussukka kätki sisäänsä hauskat pikkuiset Maatuska-korvikset ja Jaanan tekemän kauniin kissa-aiheisen viinipullonkorkkikoristeen ♥ Ihanat!!! Tuo pieni kissa tagi-kortti on myös suloinen!
 Eikä siinä vielä kaikki! Ihanan pienen hylsykirjan oli Jaana taiteillut ATC-korteilleen!
 Tässä silmiä hivelevän ihanat atc-kortit jotka valitsin Jaanalta vaihtoon!
"Epätodellista" 

"Joku" 

"Taide 1/2" 

"Halloweenia" 


 Aivan upean värikkääseen kangaspalaan oli Jaana kaiken käärinyt. Mitähän ihanaa näistä kangaskuvista tekisinkään....hmmm...nähtäväksi jää ;)
Kiitos miljoonasti ihana Jaana sinulle näistä kivoista lahjoista ja vaihdostamme!!!

6 kommenttia:

 1. Ihana korttilähetys. Kauniit ja hauskatkin kortit, kotelot ja paljon muuta ihanaa mukana. Kangas on myös todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Onpas Jaana näppäränä taas näprännyt kaikkea ihanaa. Tuo kisupullonkorkki sai läähättämään samoin tuo hylskirja ja kangas kuin intialainen satu tuhannesta yöstä

  VastaaPoista
 3. Värikästä ja hienoa postia olet saanut. Kun tällaisen paketin saa käteensä, jännittävä matka alkaa jo avaamisesta. Kauniit kortit ja kaikkea muuta ihanaa. Viisaita ajatuksia mukana.

  VastaaPoista
 4. Onpas mahtavaa postia! Minäkin sain tänään Jaanalta atc-vaihtarit :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa postia olet saanut! Tuo kangas on tosi kaunis, ja laittaa mielikuvituksen heti laukkaamaan mitä siitä voisikaan tehdä.. Hylsykirjanen kortteineen hivelee silmää ja sielua :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos itsellesi ystäväiseni!
  Olen niin joulusiivonnut, että hukkaan tavaroita samalla. Onnesi pääsin nyt vihdoinkin kommentoimaan tänne!
  Kiitos myös kaikille!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!