sunnuntai 5. helmikuuta 2017

KORVISTELINE JA KOTIKUVIA


Olen "konmarittanut" korujani eilen ja tänä aamuna innostuin tekemään korvakoruille tälläisen säilytystelineen. Pinterestistä löysin mallia ja olen ostanut kirpparilta joskus nämä kehykset sekä tuon "Dream"-sanan ja tuon tötterön, jotka laitoin koristeeksi. Nidoin pienen pätkän pitsiverhoa kehyksiin ja siihen saa hyvin korvakorut roikkumaan.

Luna-tyttönen kävi pehmeän peiton päälle aamupäivän nokosille ja hän lähettää uniset terveiset kaikille! ♥
Tässä muutama pieni keväinen kuva meiltä. Aina keväällä on ihan pakko ostaa näitä kauniin värisiä neilikoita kotiin. Ne säilyvät todella kauan ja ovat niin kauniita!


Tässä pieni asetelma olohuoneestamme. Mukavaa Runeberginpäivää kaikille ja kiva kun kävitte kurkkaamassa ♥♥♥

9 kommenttia:

 1. Ihana idea ja koruteline! Kiitos Lunalle terveisistä:) Kauniita neilikoita, ihan niissä silmä lepää (Ihana kevät sieltä tulee pikku hiljaa;) Asetelmassa tuo kirja taitos, tein samanlaisen Jouluna ja se oli meidän kuusi;) Ja käyhän se noin koristeenakin:) Mukavaa Sunnuntaita myös sinne teille ♥

  VastaaPoista
 2. Kuin myös sinulle mukavaa Runeberginpäivää! Aivan ihana tuo Luna prinsessa, nauttii todella olostaan ihanassa pehmeässä pedissään. Eipä ihme että uni maistaa :)
  Tosi upea on tuo korvisteline, pitsi on ihan huippu; kaunis katsella on hieno tausta korviksille!
  Ihana keväinen postaus :)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tuo korvisjuttu.Lunalle takaisin lämpöiset silitykset.Kevät on ihanaa aikaa.Silloin saa energiaa tehdä kivoja juttuja.Hyvää uutta viikkoa sinne teille.

  VastaaPoista
 4. Ihana idea tuo korvisteline. Kauniisti kevät hiipii teille ja kevätuniaan taitaa nähdä Lunaprinsessa

  VastaaPoista
 5. Voi juku, kiva idea, korvisteline!

  VastaaPoista
 6. Minäkin ihastuin tuohon korvistelineeseen!

  VastaaPoista
 7. Upea korvisteline, kauniisti ovat nyt esillä. Lunalle helliä silityksiä.
  Neilikat on kauniita ja ah niin pitkään kauniina kestäviä.
  Ihanaista pakkasviikkoa :-)

  VastaaPoista
 8. Kiva tuo korvisteline. Voisin itsekin tehdä. Kaapin perukoilta löytyy varmaan joku kehys, mutta pitsiä.... hmm... taitaa löytyä pitsinauhoja askartelulaatikosta. Kunhan innostun niin teen. Ihania neilikoita tosiaan, ovat munkin lempparikukkia gerberoiden ohella. Mä muuten sain melkeen samanlaisen tai ihan samanlaisen maljakon siskolta. Pitääkin jossain vaiheessa itsekin ostaa neilikoita ja laittaa just siihen maljakkoon. Nää kuvat piristi mun päivää <3 <3 <3

  VastaaPoista
 9. Ai niin, ihana tuo Luna kisuli ;) terkkuja hälle takas ja rapsustukset korvan takaa multa ja jotenkin musta tuntuu että Luna tykkää kun hänen päätä silittää, olenko oikeassa? Lunalla taitaa tässä olla aika raukea olo, oisko hän peräti ruokalevolla ja nauttimassa auringon lämmöstä?

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!