torstai 17. joulukuuta 2015

MUISTIKIRJAT

 
 Ystäväni Talitintin blogissa näin ihania hänen tekemiään muistikirjoja ja lähdin niitä vonkaamaan ;) Teimme vaihdon jossa lupasin tehdä hänelle jotain omatekemää vaihtariksi. Tässä ensin esittelen hänen tekemänsä ihanat muistikirjat joita sain peräti kaksi ihanuutta!
 Kaunis kukkakoriste on kuminauhaan kiinnitetty!
 Isommassa muistikirjassa on kaksi vihkoa sekä kynänpidike.
 Tässä pienemmässä on kolme vihkoa ja laminoitu tasku sekä kynänpidike.

 Kiva laminoitu tasku on mukana ja siellä voi säilyttää vaikka postimerkkejä ja tärkeitä muistilappuja. Minä ostin kirjakaupasta väliin Almanakan ja se sopi täydellisesti vihkojen joukkoon, joten nyt on kalenterikin mukana.
Lisäksi mukana oli ihana pussukka jossa olevat pyörylät ovat kestomeikkilappuja ja ne voi kuulemma pestä ja käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Tästä pääset kurkkaamaan hänen blogistaan niitä. Ne ovat kyllä niin kauniita, että taidan käyttää niitä koristeena jossain kun vaan keksin että missä ;) Kiitos Sari ihanista aarteista jotka sinulta sain!!
 
 
Tässä esittelen muistikirjasen jonka tein Sarille vaihtariksi. Tästä tuli aika räiskyvän värinen.
 

 Pahvista tein kannet ja päälle liimasin itse maalaamani värikkäät paperit. koristeiksi laitoin paperista tekemäni helmet ja väliin tein tuon yläkuvassa näkyvän tagin.
Tässä paperihelmiä joita on kiva näprätä erivärisistä papereista.
 Sivuiksi laitoin kaksi pientä "Flow"-vihkoa, jotka ostin lehtipisteestä.
 
Kiitos "Talitintille" tästä vaihdostamme! Muistikirjat ovat aarteitani ja ne kulkevat käsiveskassani aina mukana!

5 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita muistikirjoja. Vaihtelette niitäkin :-)
  Todella kauniita sait kaksin kappalein. Nuo meikkilaput myös hieno idea.
  Kauniin kirjan teit itsekin. Hienot itsemaalatut kansipaperit. Ja noita helmiä tehtiin lapsena paljonkin. Monta kertaa on ollut mielessä, että teen niitä koristehelmiksi. Hauskaa puuhaa :-)
  Saitte ja teitte upeita ja persoonallisia muistikirjoja.
  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Onpa todella upeita muistikirjoja molemmilta. Tuollainen onkin monipuolinen ja saa kaiken tärkeän kulkemaan samoissa kansissa. En muistanutkaan noita paperihelmiä. Lapsena leikkelin lehtien etukansista (vahattuja ja paksumpia papereita) ja tein oikein värikkäitä helmiä, jotka lakkasin kynsilakalla kun muuta ei ollut.
  Kiva idea nuo kestomeikkilaput. Ekologista.
  Ihanaa loppuviikkoa teille ihanille.

  VastaaPoista
 3. Kääk täällä jälleen;) Onpa upeita muistikirjoja kummallakin. Tykkään kovasti tuosta sinun tyylistäsi tehdä kirjoja, ovat niin värikylläisiä ja niissä on luonnetta:) Olen kiinnostunut sellaisesta kuin Bullet Journal, ihan sattumalta katsoessani You Tubest videoita niin törmäsin tuohon. Olen aikeissa tehdä ensivuodeksi tuon Bullet Journalin ja käytän tuota tekniikkaa mitä tekin olette tehneet eli monia vihkoja kirjaan. Saas kattoo nyt mitä siitä tulee;) Onnea vaan noiden upeiden muistikirjojen saamisesta, niille on aina käyttöä.

  VastaaPoista
 4. IIIKS! Olet sekä saanut että itse tehnyt hurjan upeita kirjoja! Jokaisella visiitillä blogeissasi huokaan syvään ja räpsyttelen ihastuneena suurentuvia silmiäni ja parahdan ihastuksesta. Miten voikaan jollakin olla noin supermegalomaanisia TAITOJA!?

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania muistikirjoja teillä molemmilla! Wauuu!!!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!