sunnuntai 18. joulukuuta 2016

VANHASTA KIRJASTA JOULUKUUSI

 Eilen eräs ystäväni kertoi hyvän vinkin. Nimittäin kuinka vanha kirja muutetaan kauniiksi joulukoristeeksi. Hetihän sitä piti päästä kokeilemaan ja näin hienolta näyttää.
 Kuusihan ei tarvitse välttämättä valoja ympärilleen. Se on kaunis ihan sellaisenaankin, mutta koska minulla sattui olemaan tuollainen pieni valosarja niin laitoinpa sen koristeeksi hopeanauhan kera. Latvatähtenä on omatekemäni rosetti.
 Tämä taittelu on todellakin koukuttavaa puuhaa kuten ystäväni Marjukka kertoi. Pakko oli vaan taitella "apinanraivolla" tuo kokokirja valmiiksi ;) Tämä on todella varteenotettava vaihtoehto tuliaisjoulukukalle.
Kivaa joulun odotusta sinulle ja kiva kun poikkesit kurkkaamassa ;)

10 kommenttia:

 1. Noi kirjoista taiteillut koristeet on kyllä ihania, niin myös sinun tekemäsi kuusi! Ja kyllä nuo valot sopii tuohon tosi hyvin ja luo ihanaa tunnelmaa. Ja rosetti tietenkin kruunaa koko komeuden :)

  VastaaPoista
 2. Voi että onkin ihana idea ja kaunis Lunaympäristökin ihanuudelle. Olet kyllä superahkera ihanainen.
  Mukavaa Jouluviikkoa teille rakkaille.

  VastaaPoista
 3. wau. Mäkin tein kirjakuusen muuan vuosi sitten. Laitan tähän linkin, ja nyt tuo kuusi on kyljellään korteilla vaikka on meillä oikea kirja-korttitelinekin

  VastaaPoista
 4. Todella upean kirjanlehtikuusi. Hyvin kaunis :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ideasta.Tein kuusen kun ei Täällä muitakaan ole.Ihanaa joulun aikaa teille .

  VastaaPoista
 6. Ihana! Olen pinterestistä näitä kirjasta tehtyjä taideteoksia töllöttänyt silmät tapillaan, en vaan ole ehtinyt itse kokeilemaan.
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 7. Tuo on tosi hieno, Oikeesti! Täytyskö vielä vääntää tuollainen. Olen tehnyt korteille telineen sillai normisti sivut käännellen;) Onko muuten tuo mahtava taulu Prinsessa Lunasta maalattu? On meinaan upee! HyVäÄ Ja RauHaLListA JouLua SiNuLLe ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on kylläkin valokuva ;) Mutta aika hieno poseeraus on siinä meidän rinsessalla :))

   Poista

Kiitän kommentistasi!