sunnuntai 18. joulukuuta 2016

IHANA JOULULAHJA VILTSULTA ♥

 Voi minua onnellista kun sain VILTSULTA ihqu ihanan joululahjan! Oikea täsmätoivelahja tuli minulle. Minähän innostuin näistä roseteista kovasti kun Marja-Riitta lähetti minulle niitä ja ajattelin, että tuollainen stanssi pitää saada! ;)
 No tietenkin ihanainen Viltsu laittoi asian korvan taakse ja niinpä postiluukusta kolahti tämä ihana stanssi. Heti piti päästä kokeilemaan sitä ja tälläisiä koristeita syntyi.
 Vaativat kyllä aikamoista sorminäppäryyttä, että ne saa taivutettua ympyräksi ja liimattua kiinni, mutta pikkuhiljaa aloin saada sormet vetristettyä ;)
Kiitos miljoonasti ihana ystäväni tästä ihanasta lahjasta! Nyt on puuhaa joulunpyhiksi. Näillähän on hieno koristella vaikka lahjapaketteja tai kirjan kansia yms. Ihanaa!!!

7 kommenttia:

 1. Toisessa kuvassa oleva violetti on kyllä satumaisen ihana!
  Kunhan tästä jouluruuhkasta päästään, näytä joku kerta, miten tuollainen stanssi toimii.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan lahjan olet saanutkaan! Aivan samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa että tuo violetti on ihan upeuksien upeus. Pisteenä i:n päällä vielä se pieni ruusu siinä :)

  VastaaPoista
 3. Oi,ihanuus....kyllä nyt ROSETTI rouvana on lysti olla...ja heti tietysti SUSSUMAISIA koristeita pukkaa joka suunnasta...eikö olekkin mahtavaa kuinka ideat leviävät vauhdilla ja kaikkea kivaa syntyy ympäri maata...tekemisen iloa....

  VastaaPoista
 4. KÄÄÄKS mikä ihana Viltsu ja ihana lahja. Uskomattoman kauniita rosetteja syntyy nyt tuosta noin vain. IHANA

  VastaaPoista
 5. Olihan se nyt pakko, kun kerrankin toivoit jotain. Hih

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!