tiistai 27. joulukuuta 2016

PARI JOULULAHJAA ITSELLE ♥

 Niin se joulukin taas on vuodeksi ohitse. Kinkkua ja herkkuja on syöty että ihan napaa pakottaa ;)Ihanaa kun pian alkaa taas uusi vuosi ja uudet kujeet. Tässäpäs tulin näyttämään meidän olkkarin uutta mattoa. Saatiin joululahjarahaa Äidiltä ja löysimme tämän Svaneforsin maton Mäntästä. Se antaa mielestäni kivaa piristävää tuulahdusta meidän olkkariin.

 ...ja tällaiset taianomaisen upeat "bling-bling" lenkkarit ostin itselleni ;) Nämä ovat italialaiset ja uskoisin, ettei täällä suunnalla ainakaan kovin monella ole tällaisia. Isäntä sanoi että no ei varmaan ole kun kuka nyt tuollaiset ostaisi ;))) Hihii! Minusta ne on ihkut! ♥♥♥
Ihanaa kun on vielä pari vapaapäivää jäljellä niin saa taas pikkuhiljaa orientoitua töihin menemiseen ;) Kivoja välipäiviä sinulle ja kiva kun poikkesit! ♥

8 kommenttia:

 1. Matto on tosi piristävä niinkuin sanoit ja sopii hienosti kaikkeen:) Siis mitä se isäntä oikein sanoi, nuohan on niiiiiin mageet lenkkarit!!!! Muavavia vapaapäiviä sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat lenkkarit, kyllä minäkin huolisin tuollaiset! Just eikä melkein meikäläisenkin makuun :)
  Matossa on ihana kuviointi ja se sopii kuin nenä päähän teidän olkkariin. Se on ihan kuin mittatilaustyönä tehty tuohon kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 3. Upea matto ja antaa kivan piristyksen. Sinulla on tuota silmää yhdistää kaikki kauniisti ja vimosen päälle. Kun tein paketteja Jouluksi, ukkeli tuumi, että "tee vaan kaikki vimosen päälle kuten Sussu" niin hyvä tulee.
  Nuo kengät ovat NIIIIIIIIIIN SINUA. IIIHAAAAANAT

  VastaaPoista
 4. Oikein on hienot lenkkarit, mulle kyllä kelpais (terkkuja vaan isännälle ;) ). Matto sopii erinomaisesti kokonaisuuteen, hyvä hankinta. Ja verhot on aivan super ihkut! Mukavia välipäiviä vuodenvaihdetta odotellessa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihanat lenkkarit!! Tuollaiset minäkin haluan. Sopisi hyvin uuden tunika/mekkoni kanssa. Minulla ei ole ollut mekkoa ainakaan 20 vuoteen. Arvaa oliko isännällä kumma ilme. Tytöt tykkäsivät siitä. Mutta nuo lenkkarit sitten vielä kaupan päälle niin yes YES!!
  Mattokin on upea, sekin sopisi olohuoneeseen, mustaa kun on aika paljon, sinulla valkoista. Nojatuolit ovat kyllä nyt punaiset, mutta niihinkin tuo sopisi.

  VastaaPoista
 6. ooo, mitkä kengät!!! WAU! Kiitos sinulle kaikista ihanista askarruksista ja ihmeistä, mitä meillekin saapui. Luis veti överit jo pakettien ollessa kuusen alla. :D

  VastaaPoista
 7. Ihana olkkari ja matto sekä tosi ihqut lenkkarit!!!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!