tiistai 13. joulukuuta 2016

IHANAA YLLÄRIPOSTIA! ♥

 Oi että katsokaas mitä ihanaa värikästä, suloista ja söpöä postia sainkaan eilen! Lähetin ihanalle Romulyylille joulupostia, koska kaipaan niin kovasti hänen värikkäitä blogipostauksiaan ja tälläiset ihanuudet sain häneltä! 

Hänhän lopetti "Romulyyli"-bloginsa tämän vuoden alussa ja ymmärrän kyllä täysin nimittäin onhan näissä blogeissa aikamoinen päivittäminen. Hän jaksoi laittaa ahkerasti joka päivä postauksia ja hatun nosto siitä hänelle. Itse en jaksa aina edes viikoittain laittaa mitään blogiin ;)
 Aivan ihanan suloinen teekuppi-rahapussi! Maailman ihanin kolikkopussi!
Nämä helmet ovat syötävän ihanat! Nämä hän on itse tehnyt/tuunannut! Niin ihanan värikkäät ja hauskat. Laitan kaulaan heti kaamosmasennusta torjumaan!! Kiitos miljoonasti ihanalle Romulyylille ja kaikkea hyvää elämääsi sekä kaunista Joulua ♥♥♥

6 kommenttia:

  1. Voi suloisuuksien suloisuus noita helmiä ja ihan nään sieluni silmin sinut elvistelemässä tuon rahapussin kanssa :D
    Taidetaan olla lellilapsia molemmat :D

    VastaaPoista
  2. Ihan sinun näköiset ja väriset yllärit olet saanutkin! Ihanan värikäs ja "karkkinen" helminauha ja enpä ole tuollaista kolikkopussia ennen nähnytkään, hieno idea siinä!

    VastaaPoista
  3. Postipoika taitaa olla vuosien aikana jo tottunut näihin yllätyspostiesi määriin. Olet suosittu ja ahkera itsekin lähettämään yllätysposteja, se on hieno juttu.
    Hyvää joulun odotusta :-)

    VastaaPoista
  4. Minäkin kaipaan Romulyyliä ja hänen postauksiaan! Voi että mikä rapapussi KÄÄÄKKK!!! Muista sitten kaupassa laittaa tuo ihanuus näkyville tai muuten vaan leiluttelet sitä siinä kassalla;) Kaulakoru sopii niin sinulle ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania Romulyylin askareita olet saanut!

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!