lauantai 3. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERIEN HUUMAA

 Arvatkaas mitä tämän joulupaperin sisältä löytyi ennen kuin Prinsessamme kääri itsensä siihen?
 No sieltähän paljastui aivan järjettömän ihana joulukalenteri jonka minulle lähetti ihanainen ENKULI
 Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, mutta kyllä tuosta pääsee näkemään kuinka ihanan jouluinen ja retro on tuo kankaasta ommeltu kalenteri! Enkuli sanoi, ettei hän ole sitä itse ommellut, mutta taskujen sisältö on hänen tekemiänsä ihanuuksia...Enpäs vielä paljastakaan että mitä. Esittelen ne tuonnempana... ;)
 Tässä esittelen Itävallasta saadun kalenterin eli meillä on ALICE K:n kanssa tänäkin vuonna ihana kalenterivaihto nimittäin olemme molemmat etsineet kirppiksiltä matskua josta voi mm. askarrella jotain tai niitä voi tuunata omanlaisekseen. Esittelen aarteet myöhemmin....
 Tässä on rakkaalta siskoltani LINDALTA saamani ihana kalenteri. Hän on hankkinut aivan ihania jutskia minulle ja esittelen niitä myös joskus myöhemmin ;)
 Prinsessa Lunakin innoissaan halusi tulla moikkaamaan. Hänelläkin on oma herkkukalenteri ja joka aamu hän avaa äiskän kanssa yhden luukun. Voi sitä innostusta kun hän saa massutella omia herkkujaan mitä kalenterista ilmestyy ;)
Ja tekipä Linda isännällekkin oman herkkukalenterin. Ihanasti paketoidut nämäkin ja paketit sisältävät lakuja ja salmiakkia. Isäntä tokaisikin tänä aamuna että: "Hyvästi hampaat" ;)))
 
 Neljäs kalenterini on PIIKUN järjestämä ATC-joulukalenterivaihto johon lähdin innolla mukaan. Jokainen osallistuja teki 24 korttia ja Piiku jakoi jokaiselle kortit. Tässä kortit jotka olen saanut tähän mennessä. Tuo ylimmäinen on Jehkottaren käsialaa. Kiitos!
 Tämä on Tarja K:n tekemä kaunis kortti. Kiitos!

Ja tänä aamuna sain tämän Kikan tekemän värikkään ihanuuden! Kiitos! Kylläpä on olo kuin pienenä tyttönä kun sai jännittää joulun tuloa! Esittelen erillisessä postauksessa sitten mitä Enkulin kalenterista on paljastunut tähän saakka. Kiitos kaikille teille ihanuuksille näistä upeista kalentereista! Olen niistä niin kiitollinen ♥♥♥

7 kommenttia:

 1. KÄÄÄKKKK mitä ihauuksia oikeesti! Kyllä sinua nyt hemmotellaan ihanaa! Voi että tuo teidän Luna on sitten niin suloinen ja hänelläkin oma kalenteri:) ♥

  VastaaPoista
 2. IIK mitä ihania kalentereita blogi pullollaan! Ylimmäisessä kuvassa Lunalla on niin söötti ilme, Luna siinä omassa "paperiluolassaan", hih.
  Kyllä olet saanut upeita kalentereita ei voi muuta sanoa. Mitä kaikkia ihanuuksia paketeista ja luukuista paljastuukaan... Jännittävää joulukuun jatkoa sinne teille :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania kalentereita sinulla! Joka päivä jänskää tiedossa.

  VastaaPoista
 4. Hyvänen aika miten monta joulukalenteria teillä on siellä. Ehditkö enää aamulla töihinkään kun avaat kaikki luukut :D
  Ja lisäksi unohdut ihailemaan herkkujaan nauttivaa Lunaa ja Isäntää. Hihhhiiii ja vingut itsellesi salmiakkia tietty.
  Onpa kivaa, että tykkäsit kalenterista.

  VastaaPoista
 5. Kyllä olet ihanuuksia saanut, mutta en yhtään ihmettele, että sinua näin muistetaan :)

  VastaaPoista
 6. No jopas, jopas...ei muuta voi kuin ihailla ja ihmetellä tätä aarteiden määrää. Olet sinä oikein onnettaren lemmikki :-)

  VastaaPoista
 7. Oi miten paljon ihanuuksia oletkaan saanut. Noissa riittääkin ihastelua aamuisin :-) Mukavaa, että Lunakin on saanut omansa, isäntää unohtamatta.
  Mukavaa joulunodotusta ja herkullisia aamuja :-)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!