tiistai 5. heinäkuuta 2016

ONNITTELUKORTTI JA MUUTAMA SIVU...

 Tässä muutama värikäs pläjäys ;) Yllä olevassa kuvassa on oman "Flow-journal"-kirjani uusi kansi. En ollut tyytyväinen vanhaan niin tuunasin uusiksi. Miksipä ei voisi journalin kansikin muuntua ajan ja mielentilan mukaan ;)
 Tässä yksi aukeama vielä tekstiä vailla. Olen käyttänyt tähän akryylivärejä, lautasliinoja, washia, lahjapaperia sekä tuo daamin kuva on tulostettu netistä.
 Rupesi ihan naurattamaan kun huomasin sivun valmistuttua että aivan kuin tuo nainen pitäisi tuota lintua pyrstöstä kiinni ;) Tuohonhan voisi sopia vaikka juuri keksimäni ajatus:

"Sielulintuni älä karkaa menneisyyteen!
Sydämessäni kukkii vielä pinkit ruusut
ja ne ovat vasta nupuillaan.
Vielä on aikaa vaikka mihin!"
-Sussu-
 
 Ostin kirpparilta parilla eurolla Paulo Coelhon kirjan "Elämä; kauneimmat mietelauseet". Se kirja on täynnä toinen toistaan upeampia Coelhon ajatuksia ja mietelauseita. Siitä nappasin näihinkin sivuihini tekstit.
 "Älä luovu koskaan unelmistasi.
Seuraa enteitä."
-Paulo Coelho-
 
 Tässä meidän Prinsessamme poseeraa Äidille tekemäni onnittelukortin vieressä.
 Luna aina tarkistaa työn tuloksen...
...vähän maistamalla ja haistamalla ;) Tuo perhonen eritoten kiinnosti häntä ;)
Kivaa päivää sinulle ja kiva kun poikkesit kurkkaamassa. Viileä ja pilvinen lomapäivä tänäänkin, mutta mitäs se haittaa kun voi askarrella sisätiloissa hyvällä omalla tunnolla ;) Huomenna onkin aivan erityinen päivä täällä meillä, mutta siitä kerron vasta huomenna ;) ...

4 kommenttia:

  1. Luna söpöliinihän se siinä niin ihanasti taas poseeraa, kyllä hän on sitten tyytyväisen ja onnellisen näköinen kisuliini. Näkee että nauttii kissanpäivistään :)
    Tuo kortti on kaunis ja ilahduttaa varmasti saajaansa. Ihania värejä! Rentouttavia lomapäiviä sinne teille :)

    VastaaPoista
  2. Upeita sivuja olet tehnyt ja kauniin onnittelukortin. Ihanat värit ja varmasti kortin saaja on iloinen. Luna prinsessan osallistuminen kortin tekoon tekee kortista juuri oikeanlaisen ja rakkaan

    VastaaPoista
  3. Oi mitä sivuja ja mikä kansi ja mikä ihanainen kortti! Tuo sinun keksimäsi mietelause on todella hyvä, kyllä olet taitava! Ja Luna ihana Luna kaikessa täytyy olla mukana:) ♥

    VastaaPoista
  4. Huh olipas paljon upeuksia. Suosittelen kyllä tilaamaan kalenterin jo nyt :) alkoi nimittäin tämän vuoden heinäkuusta ja sivuja on ensivuoden loppuun...en mitenkään yllytä :)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!