maanantai 11. heinäkuuta 2016

IHANAT YSTÄVÄT MEILLÄ KILLISSÄ

 Olipas ihana viikonloppu meillä Killissä kun saimme vieraaksemme Enkulin ja hänen miehensä!
Tässä muutama kuva meistä. Tuo yläkuva on otettu Mäntässä Gösta Serlachiuksen taidenäyttelyssä, jossa kävimme perjantaina... 
Kyllä meillä oli hauskaa. Perjantaina kiertelimme Mäntässä (n. 50 km meiltä matkaa)ja lauantaina kävimme Alavudella katsomassa kun taitavat lennokkien lennättäjät lennättivät upeita pienoiskokoisia suihkuhävittäjiä ja potkurilentokoneita. Tietenkin myös kävimme Tuurin kyläkaupassa "säästämässä" ;)
Luna-prinsessakin nautti menosta ja vauhdista. Lauantaina onneksi oli kaunis sää ja auringostakin saimme nauttia!
 Enkuli ja hänen miehensä toivat meille auringon kukkien muodossa ;) ja myös oikean auringon kun saimme nauttia lauantaina ja sunnuntaina auringonpaisteesta viikon sadejakson jälkeen!
 Sain ihania tuliaisia! Tuo komea "jin&Jang"-rasia on Enkulilta tuliainen Tallinnasta.  Ihanan voimakorun sain myös joka on Iisalmelaisen Marja Elina Kukkosen käsialaa.

Kiitos miljoonasti ihanasta viikonlopusta ja vierailustanne! On aina niin hauskaa meillä yhdessä ja nautimme täysin siemauksin iloisesta seurastanne! Tuskin maltan odottaa ensi kesää ja seuraavia treffejämme ;) ♥

7 kommenttia:

 1. Miljoon miljoona kiitosta teille ihanille kesän kohokohdasta. Olipa kivaa. Vieläkin leijailen täällä.

  VastaaPoista
 2. Iloista meininkiä,niin pitääkin nauttia ystävien seurasta.

  VastaaPoista
 3. Ihana hyvänmielen postaus tämä :) Hienoja kuvia ja upeita hetkiä olette viettäneet yhdessä, muistojen aarrelaatikkoon kertyi varmasti paljon ihanaa muisteltavaa! Luna on niin prinsessana siinä :) Tuo Jin&Jang rasia on todella ihana! Ja tuo voimakoru myös. Ihan sinun värinen!

  VastaaPoista
 4. Varmasti oli kivaa. Aina on ystäviä ilo nähdä:) Ihanaiset tuliaiset sait myös!

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu kun ystävät tapaavat!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!