maanantai 28. heinäkuuta 2014

UUSIA ATC-KORTTEJANI

 Tässä tämän viimeisen lomapäiväni askartelutuotokset atc-rintamalta. Kaikki ovat vaihtoon vapaita.
 "Polttaa ja sokaisee"
 "Merenneitojen saalis" (varattu Silkulle)
 "Kumma otus" (varattu Silkulle)
 "Kitty" (varattu Silkulle)
 "Kellon henki" (varattu Silkulle)
 "Lumottu"
"Toinen ääni"
 
Pistäppäs viestiä tai kommenttia jos joku atc-korteistani kiinnostaa vaihtaa. Teen mielelläni vaihtokauppaa taas pitkästä aikaa. Kivaa maanantaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Nyt on ihan pakko kysyä vaihtoa vaikka kuumuus vie kaikki voimat;) niin haluaisin kovasti vaihtaa kortit: Merenneitojen saaliit, Kumma otus, Kitty ja Kellon henki. Nuo meinaan pomppsivat suoraan meikäläisen sydämeen;) kertakaikkiaan minun makuun kortit. Laita vaikka sähköpostia jos haluat vaihtaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Silkku ja kiitos! Mielelläni vaihdan kanssasi kortteja! Sulla on niin upeita!

   Poista
 2. Jestas miten upeita. Tuo kumma otus muistuttaa minua suuresti. Ihan kuin katselisi peilistä itseään. :D. Mielettömän syvällisiä kaikki. Voi kumpa oppisin käyttämään tekstejä korteissani niinkuin sinä. Hyvää alkavaa työviikkoa. Minä aloitan ensi viikolla. Nyyh. Tämä kesä oli kyllä paras kaikista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enkuli ;) Hihii näistä korteista tuli aika psykedeelisiä ;) Voi sua onnellista kun sulla on vielä tää viikko lomaa! Oli kyllä mullakin ikimuistoisen ihana loma!

   Poista
 3. Onpa sinulta valmistunut viime aikoina hienoja, uusia kortteja! Silkku ehti jo varaamaan ne kortit, jotka kolahtivat eniten. Seuraavaalla kerralla sitten pitää olla nopeampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manumiina ;) Kyllä mä taas noita psykedeelisiä kortteja väsäilen jonain iltana....

   Poista

Kiitän kommentistasi!