torstai 24. heinäkuuta 2014

RUUSUJA RUUSUJA...

 Oi oi kun löysin jonkin aikaa jo etsiskelemät ruusukupit tänään Ähtäristä kirpputorilta. Minä olen halunnut ostaa jo pidemmän aikaa saunatuvallemme ruusukupit ja nyt löysin koko kahdeksan kupin astiaston eikä maksanut kuin 9,50 €! Kaikkein erikoisin juttu oli, että minulla oli jo entuudestaan samaan sarjaan kuuluva sokerikko jonka olin ostanut eri kirppikseltä. Kyseisestä astiastosta kaiken lisäksi puuttui juuri tuo sokerikko...eikö olekin aika mystinen sattuma ;)


Lisälöydös oli tämä ihanainen melamiininen kolmen rasian purnukka! En ole tälläisiin kirppareilla törmännytkään koskaan. Tämä oli niin kaunis ja maksoi vain 8 euroa, että ei tarvinnut kauaa miettiä että ostanko ;) Sinne mahtuu keksit, karkit ja muut pikkuherkut ;) Huomenna perjantaina täällä Killissä onkin sitten illalla rompetori ja lauantaina perinteinen toripäivä, eli löytöjä saattaa tulla tehtyä enemmänkin....

5 kommenttia:

 1. Voi huokausten silta mitä ihania löytöjä olet tehnytkään! Minä tykkään mystiikasta ja on kiehtova ajatus että ehkä tuo ruusukuppisarja halusi tulla juuri kotiinne ja näin nämä palaset löysivät toisensa, jollain kiehtovalla tavalla niin että ovat nyt hyllyssänne eli kotonaan... Se sokerikko otti jo aikaisemmin "varaslähdön teille", hih.
  Mutta tuo kolmikerroksinen purnukka on käsittämättömän kaunis. Minä olisin myös ostanut ihan varmasti jos eteen olisi tullut. Todellinen aarrelöytö!

  t.Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kirsi! Juu aika jännä "palapeli" ja yhteensattuma oli tämäkin. Sokerikosta se lähti... ;)

   Poista
 2. On kauniita. Minun on pakko etsiä kaappejani, koska muistelen, että tuo sama kuvio oli minulla kannallisissa kahvikupeissa (siis pikkuisen erimalliset kupit ja ihan kuin milullakin olisi tuo kermakko). Tarvitsetko täydennystä astiastoon vielä jos kuppini jostain mökin kätköistä löydän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ollaan sitten myös kahvikuppi-samiksetkin ;D No en mä välttämättä tarvi enempää niitä, mutta on ne niin kauniita, että voidaan tehdä kauppoja jos niitä lisää löydät ;)

   Poista
 3. Löysin kolme kuppia, mutta olivat lohkeilleet reunoista. Kuvio on sama, mutta ruusut pienempiä ja kupeissa on kanta ja leveä kuppiosa. Samiksia näköjään ollaan todellakin :D,:D

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!