keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

KIRPPISLÖYTÖJÄ...

 Ostinpas tässä päivänä eräänä kylämme kirppikseltä tälläisen muovisen hevos-ilmapuntarin. Se oli jotenkin muovisessa karmeudessaan niin kitchiä että oli pakko se ostaa ;) Mielessäni olikin heti että maalaan sen valkoiseksi niin tuo hieno vanha ilmapuntariosa pääsee paremmin esille....
Mielestäni siitä tulikin vähäsen tyylikkäämpi nyt...jos sitä nyt tyylikkääksi voi sanoakkaan ;))
 Tämmöinen suloinen kissanpentu-tarjotin löytyi myös parilla eurolla. Se koristaakin nyt saunankuistin hyllyä.
Ihanaa päivää sinulle ja kiitos kun piipahdit ;)

8 kommenttia:

 1. Upeita löytöjä! Maalilla saa ihmeitä aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Viltsu! Juu Pinotexiä pintaan niin vanhakin näyttää nuoremmalta ;))

   Poista
 2. Upeat löydöt! Hevospuntari on todellinen kitch ja on tuo tarjotinkin :-) Ystävälläni on samanlainen, mutta sinisellä pohjalla. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuntuu siltä, että keräilen nykyään noita tarjottimia. Jotenkin vaan nuo vanhat ja kulahtaneet kuvatarjottimet on niin kivoja silmälleni ;)

   Poista
 3. Ei voi kuin ihmetellä sinun sisustussilmää. Todella tyylikäs hevonen ja nimenomaan tuunattuna. Eipä olisi minun silmä erottanut kauniita hevosen muotoja ruskeasta hevosesta. Ihanuus myös tuo tarjotin. Kirpparit ovat kyllä parhaita. Mukavaa loman jatkoa ihana stysteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Enkuli! Mä olen sellainen "spraymaali-fani", että aina mietin että voisikohan tuon ja tuon spreijata ;D

   Poista
 4. Tuunattu hevospuntari = sekä hevonen että puntari pääsevät tässä versiossa oikeuksiinsa! Kisutarjotin on hellyyttävän söötti. Ihanaa kun esittelet näitä kirppisaarteitasi ja löytöjäsi meille ahkerasti, kirppistely on ihanaa ja löytöjen tekeminen etenkin edullisesti kruunaa koko kirppiskäynnin :)

  t.Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kirsi! On kiva laittaa niitä tänne esille, koska itsekin on kiva joskus aikojen päästä lueskella ja katsella mitä löytöjä on milloinkin tullut tehtyä ;)

   Poista

Kiitän kommentistasi!