maanantai 14. heinäkuuta 2014

IHANA KOHTAAMINEN

Kylläpä ensimmäinen lomaviikko oli ihana! Me saimme niin upeita vieraita, nimittäin Enkuli tuli miehensä kanssa käymään meillä ja kylläpä meillä oli ikimuistoisen ihanat kaksi päivää. Reilut vuodenpäivät ollaan Enkulin kanssa blogissa vasta tunnettu eikä koskaan olla edes puhelimessa puhuttu, mutta tiesimme jo etukäteen, että hauskaa tulee olemaan kun kohtaamme sillä molemmilla on ollut tunne, että olemme tunteneet jo iät ja ajat! Perhosia oli vatsassani kun odotin kotiportailla heitä saapuvaksi ;) Ehdimme tehdä kaikkea kivaa yhdessä ja katsella näitä paikallisia nähtävyyksiä sekä karaokea piti käydä myös lauleskelemassa ;) Ukkelitkin tulivat juttuun aivan kuin olisivat tunteneet toisensa aina! Kiitos teille sielunsiskot ja -veljet kun toitte elämäämme niin upeat hetket ja lomamuistot! Ihanaa lomanjatkoa teille ja kiitos kun kävitte ilostuttamassa kesäämme!!!

5 kommenttia:

 1. Tämä matkamme oli varmasti lomamme kohokohta. Ihanaa huomata, miten samalla aaltopituudella olemme kaikki neljä. Kiitoshalit teille molemmille ja ihanaa loman jatkoa. Lunalle iso hali myös.

  VastaaPoista
 2. Ihania lomatunnelmia teillä ollut! Voi miten paljon iloa, hyvää mieltä ja energiaa tästä kuvasta, ja Enkulin blogin puolella olevista kuvista välittyy tänne meille muillekin. Hyvää lomanjatkoa Susanna ja Enkuli, ja ihanaa kun tapaamisenne onnistui ja säät suosi! Lunakin on taatusti ollut suuren huomion ja ihailun kohteena eikä ihme :)

  t.Kirsi

  VastaaPoista
 3. Aikuisiällä solmitut ystävyyssuhteet ovat ihan parasta <3

  VastaaPoista
 4. Siinä ne on, molemmat ihanaiset. <3

  VastaaPoista
 5. Varmasti teillä on ollut mukavaa!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!