torstai 15. elokuuta 2013

JOULU OLI JO TÄNÄÄN MEIDÄN OVELLA...

Tänään minua odotti Joulu ovella, nimittäin sain Riinalta Mökkihöperönpöperöt-blogista  upean paketin! Hän nimittäin halusi postimaksujen hinnalla lahjoittaa omia askartelutarvikkeitaan halukkaille saadakseen askarteluhuoneestansa helpommin siivottavan ja pölyttömämmän. Minähän satuin blogiin kurkkaamaan juuri oikeaan aikaan ja ahneena himoaskartelijana tietenkin ilmoittauduin vastaanottajaksi ;)

Riina oli ihanasti asetellut kaikki tuhannet paperit, tavarat, kukat, kankaat, kortit, helmet, tapetit yms. aarteet. Kun laatikon avasin sieltä näkyivät nämä kauniit kankaat ja kukat. Ihan siinä liikutuin kun näin tämän kauneuden....

Luna-tyttö tuli tapansa mukaan heti toimintaan mukaan ja näytti mistä tykkää eniten. Pitsikankaat  olivat aivan parhaita hänen mielestään. Pitäisiköhän ommella hänelle pieni myssy tuosta kauniista pitsistä ;)

...sitä piti myös maistella....

 ...Luna näytti että nämä kankaat ja kukat on sitten mun! ;)

Tässä näkyy vain osa aarteista. Upeita papereita ym. on vielä piilossa kaiken alla...

...Lisäksi Riina kysyi haluanko hänen tekemiään atc-kortteja ihan näin "kaupan päällisiksi"!! Jaa että haluanko? NO TOTTA MOOSES!! Kyllä näyttää vetovoimanlaki toimivan kun juurikin tässä jokunen aika takaperin ajattelin tiettyjä askartelumateriaaleja joita haluaisin ja arvatkaas mitä? Tässä paketissa oli ne kaikki ja vielä enemmän ;)

Enpä osaa muuta sanoa kuin että KIIIIIIITOOOOS Riina Ystäväinen!
PSST...Minä teen sinulle yhden jutun kiitokseksi näistä aarteista....piakkoin kun ehdin...

4 kommenttia:

 1. Mukavaa, että kelpasi. Täytyy myöntää, että teki vaikeaa luopua, mutta pakko :). Ja kohta en edes muista mitä ihanuuksia olen antanut pois :D. Tavarat ja askartelumateriaali on tarkoitettu kiertoon ja jos minä en siitä ole mitään keksinyt niin sitten joutaa pois nurkista kuljeksimasta. Vaikka miten aina mietin, että tuosta voisi tehdä sitä ja tuosta tätä :). Niin, mutta kun en tee. Joten poispois. Olen itsekin paljon saanut lahjoituksena materiaalia ja hamstraajana tietenkin olen ottanut kaiken ilomielin vastaan. Annan nyt hyvän kiertää.

  VastaaPoista
 2. Heips, laitoin sulle toisen postin johonkin muuhun kuin hotmailiin, bongasin sun toisen blogin yhteystiedoista. Tää ei nyt mee putkeen oikein, johtunee että vaihdoin just tietokonetta ja putsasin kaikki edelliset viestit pois kun siivosin sähköpostia. Laita sun osoite mulle ansku60 @ gmail.com niin laitan noi kortit tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Wauuu, ja nuo Riinan kortit ovat upeita. Minäkin olen tehnyt monen monta vaihtoa.

  Tulin muuten juuri Virosta. Ihana paikka. Nyt palailen pää pilvissä blogimaailmaan. Vanha kaupunki Tallinnassa vei sydämeni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Enkuli takaisin Suomen kamaralle ;) Kiva kuulla että oli mukava reissu! Mullakin meni Viking Grace-risteily ihan kivasti. Kroppa väsyi mutta mieli virkistyi ;)

   Poista

Kiitän kommentistasi!