lauantai 3. elokuuta 2013

ENKULIN HAASTE #8, KAKSI ONNELLISTA
Osallistun Enkulin -blogin elokuun haasteeseen #8, jonka tämänkertainen  musiikkiaihe on Janne Raappanan "Kaksi onnellista"-kappale. Tälläisillä korteilla osallistun haasteeseen ja arvontaan ;) Mukavaa aurinkoista lauantaita Sinulle joka tänne blogiini poikkesit käymään!
 

7 kommenttia:

 1. Wau miten upeita, mimä tarvitsisin tuon ensimmäisen kortin. PLIIS

  Ihanaa kun tulit mukaan haasteeseen. Valitsemani biisi taisi olla helmilöytö, koska näin moneen korttiin tuli inspiraatio. Tuo biisi on viety youtubeen yli vuosi sitten ja katseluja oli vain vähän yli 6000, Joskus sattuu vahingossa eksymään tällaisiin aarrelöytöihin.

  Onnea sinulle sielunsiskoni arvonnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kiva haaste ja inspioiva sanoitus! Täytyy myöntää, että en ole kuullut biisiä varmaan koskaan koska en kuuntele radiota ikinä ja olen ihan pihalla kaikesta musiikista! Tämä sanoitus vaan kolahti ja halusin osallistua sinun haasteeseesi. Varaan sinulle tietty tuon ensimmäisen kortin ;)Sielunsisareni!

   Poista
 2. Monipuliset, kivat kortit olet tehnyt. Tuttu kuva tuossa ekassa;)
  Minulla on radio auki lähes aina (joskus jopa 4 yhtä aikaaLOL), mutta tätä kappaletta en ole myöskään kuullut sieltä. Hääohjelmissa sitä kyllä soitetaan tv:ssä. Eihä tällainen tietenkään nurisoon iske eikä ole aktuelli vanhoillekaan enää... Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis! Mukavaa viikon alkua myös sulle!

   Poista
 3. Hienoja kortteja useammasta näkökulmasta!
  Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!