keskiviikko 28. elokuuta 2013

ATC-VAIHTO PAULAN KANSSA

Tänään sain Paulalta Piipertäjät-blogista upeita kortteja. Ihania eri tyylejä...tässä ylin kortti on nimeltään "Sotalapsi" ja alempi "Tohtorin lemmenhuolet"
 Tämän puun nimi on "Hedelmistään puu tunnetaan". Pidän puista ja olenkin vähän sellainen puiden halaaja, eli pakkohan tämä oli vongata itselle ;)
 Tämä "Kurrejen kutsut" on vaan niiiiin suloinen ja lapsenmielinen, että se piti saada. Ihanat nuo nauhoista poimutetut hännät ;) Eipä korttien tarvi aina olla niin vakavia.


Tässä aivan upeita mehiläisvaha-taideteoksia! Näissä on niin upeita tekstejä ja värejä että!!!
Tuon vasemmanpuolimmaisen nimi on "Lintujen synty" ja oikealla on "Matkalla". Ja mitkä ajatuksia herättävät mystiset tekstit! 
Lintujen synty
"Järveläiset puhaltavat 
lintuihin hengen ja 
lähettävät ne lentoon." 

Matkalla
"Anna hiekan ja tulen 
kuljettaa ajatuksesi."

Tämän kauniin ja mystisen kortin nimi on "Kristallivuoren palatsi". Tässä on sitä mystisyyttä ja heti alkaa mielikuvitus reissamaan tuonne palatsiin vauhdilla....

"Ajelulla"
"Satujen ja mytologian maailma
luonnon inspiroimana
rikastuttaa arkea."

Näinhän se on! Ei siihen ole lisäämistä ;) Ja mitkä kauniit värit. Haluan tuonne ihmeelliseen laivaan seilaamaan upottavan kauniiden värien syleilevään kylpyyn!


 Tämän kauniin "Auringonpalvoja"-kortin sain yllärinä. Aika hyvin kun olin kommentoinut ja kehunut tätä korttia että siitä oikein voi tuntea auringon lämmön ja Paula olikin lähettänyt sen minulle ;))) Kiitos Paula taas näistä kauniista taideteoksista!

5 kommenttia:

 1. Hihii, näistä käytiin taistelua ja sinä voitit. Toki suon sinulle tämän onnen.
  Ihanat korttisi ovat lumonneet minut täysin, Selailen niitä vain. Teen pikkuiset taskut jokaista korttiasi varten Art Jourmaliini - nään sen jo sieluni silmillä valmiina.
  Oma kirjeeni läksi tänään tulemaan. Laitoin pitsinpätkiä tulemaan, toivottavasti niistä syntyy uusia taideteoksia. Kiitos sinulle ystävärakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kerrankin ehdin ennen sua ;)) Kiva että tykkäät korteistani. Mä taidan tehdä kanssa niistä sun korteistasi sellaisen. Sitten on helpompi niitä katsella ja ihastella! Ihanaa päivää sulle!

   Poista
 2. ♥ voi,miten kivalta tämä teidän vaihtari-juttu näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet taitava eli lähdeppäs remmiin mukaan ;)

   Poista
 3. Kiitos vaihdosta! Tulipas tosiaan montaa eri tyyliä sinulle. Mukava aina lukea, mikä missäkin kortissa on miellyttänyt :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!