torstai 29. elokuuta 2013

ATC-VAIHTO ENKULIN KANSSA

Tänään tuli toinenkin kirje ja aika paksu sellainen. Ystävältä, Soul-Sisteriltä ja atc-inspiraation pohjattomalta lähteeltä Enkulilta tuli taas aivvvvvan järrrrjetttömän upeita luomuksia! Mitkä värit ja tunnelma. Mystisyyttä ja piilotettuja salaisia voimia sisältävät korttinsa on aivan mielettömiä! Tässäpä esittelen ne:
 "Äiti Maria ikoni"
Tämä on niin kaunis ja rauhallinen. Tuo sininen tausta on rauhoittava. Luonnonkivet ympäröivät kuvan kauniisti kimalteen kera.

"Lumpeenkukka"
Tämän kortin Enkuli oli tehnyt minua varten. Kuinka kaunis ja harmoninen kokonaisuus. Mistä hän tietääkin, että minua miellyttää kaikki temppelit sekä lumpeet ja lotuksen kukat! 

"Sielunkukka"
No tämähän on niin puhtaan kaunis ja kauneudellaan voimistava kortti että se ei esittelyjä paremmin kaipaa!

"Sinilintu"
Sininen lintu on "vainonnut" minua vuosikausia ;) Mitä lie kaipaan vai kuvastaako se kaipausta...minullahan on jo kaikki mitä tarvitsen! Onko se kenties haiku jostain entisestä elämästäni...viestintuoja...

 "Metalli 6/9"
Naamiot ovat minua kiinnostaneet teinistä asti jostain kumman syystä! Haaveenani on joskus mennä Venetsiaan silloin kun sillä on ne upeat naamiaiskarnevaalit jolloin kaikki pukeutuvat upeisiin juhla-asuihin ja mitä upeampiin käsintehtyihin naamioihin! Olen käynyt mummin kanssa Venetsiassa kun olin 16 v ja ostin sieltä (luetaan: Mummi osti minulle) yhden käsintehdyn naamion. Kai ne oli aika kalliita...en muista ;)

 "Pisara"
Tässäpä voimalliset elementit: metsä, vesi, kotka. Kotka on yksi voimaeläimistäni, eli eipä tarvinnut kahta kertaa ajatella varaanko äkkiä tämän ihanuuden! Äkkiä pitää nimittäin toimia jos meinaa ehtiä varata jotain Enkulilta. Hänen korttinsa kun vilahtaa äkkiä vaihtoon ;)

"Joki"
Tämä kortti on mielestäni aivan kuin samaa sarjaa tuon edellisen kanssa. Ihana satumainen pehmeä metsä ja herkkä puhdas ja viaton hevonen. Taitaa tuosta edellisen kuvan pisarasta muodostua tämä joki...

 "Timanttiluola"
Mikä mystinen kortti! Tuonne luolaan uskaltaisin vaeltaa neidon opastuksella...

 "Syksyn alku"
Mitkä kauniit syksyn värit. Tykkään syksystä ja kauriista. Upea herkän voimakas kortti tämäkin!

.....ja nyt viimeisimpänä upein juttu....

"Korppi"-kortti! Mikä voimallinen kortti omasta voimaeläimestäni!!!! Upea linnakin tuolla takana ja tuo avautuva siipi!
Lisäksi sain upean muistikirjan, jonka kanteen Enkuli oli tehnyt korppi-koristeen. Tänne kirjaan pitääkin tarkoin harkita mitä kirjoittaa. On se vaan niin upea kirja!
Valtaisat kiitokset Sielunsiskolleni Enkulille näistä upeuksista! Lunakin innoissan penkoi kirjeen sisältöä ja tykkäsi etenkin siitä kumilangasta joka on tuossa kirjassa kiinni sekä niistä upeista pitseistä! Olen niin onnekas kun olen saanut näin mahtavia aarteita ja aarteita tekeviä ystäviä!

2 kommenttia:

  1. Olenpa iloinen, että paketti tuli ehjänä perille. En laittanutkaan muuta mukaan extroina kuin pitsejä ja iloisena ja mielenkiinnolla odottelen, mitä taidetta niistä saat aikaan. Uskomatonta, miten oikein tulkitset korttejani.

    VastaaPoista
  2. ♥ eipä täällä oi kuin huokailla ihastuksesta jälleen..

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!