tiistai 16. heinäkuuta 2013

VAIHTOKORTTEJA ODOTTI TAAS POSTILAATIKOSSA...

"Frida Kahlo"

Sainpas taas kivaa postia kun tulin kotiin Tampereen reissulta. Kävin erään kaikkien aikojen parhaimman ystäväni kanssa kiertelemässä kauppoja ja syömässä. Olipa mukava nähdä taas pitkästä aikaa ja muistella menneitä ja suunnitella tulevia ;) Terveisiä vaan Minnalle jos luet tätä!

Sain Sininen sametti-blogin Merviltä ihanat kortit. Tuo Frida Kahlo kortti oli vaan sommittelultaan ja väreiltään niin upea, että ihanaa kun sain sen. Lisäksi mielenkiintoinen hahmohan tämä taiteilija oli.

"Salainen metsä"
Tämä on mielestäni niin kaunis kuva ja tuo nimi kertoo että kyseessä on mielenkiintoinen paikka. Sinne haluan loikata kauriiden sekaan ja upottavan vihreälle sammaleelle keijujen ja peikkojen 
kanssa kirmaamaan ;)

"Kesällä kerran"

Tässä on kaunis tunnelma. Voi kuulla lokkien kirkunan ja tuntea kiireettömän seesteisen auringon polttaman päivän ja kuulla kuinka kuhat molskuttaa veneen pohjalla ;)

"Huhuu"

Pöllöt ovat kauniita ja mystisiä lintuja. Harmi vaan kun niitä ei koskaan pääse näkemään luonnossa (paitsi eläinpuistossa) Voimahahmo ja viisauden perikuva on tämä otus.

Suuret kiitokset Merville vaihdosta! Vaihdetaanhan taas uudestaankin!

3 kommenttia:

  1. Kiitos, kiva kun tykkäsit:)
    Ja kiitos myös omista upeista korteista jotka tulivat tänään!

    VastaaPoista
  2. Oi että onkin upeita kortteja. Frida Kahlo kolahti minunkin alitajuntaani kerralla.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!