keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

ENCAUSTIIKALLA TEHTYJÄ ATC-KORTTEJA

"Hohde"VARATTU

Tänään kokeilin vahamaalaus- eli enkaustiikkatekniikalla tehdä atc-kortteja. Ostin pari vuotta sitten eräiltä messuilta pakkauksen, joka sisälsi värejä, kuumitusraudan ja papereita, eli sellainen aloituspakkaus. Maksoi muistaakseni n. 60 euroa. Innostuin kovasti tuosta tekniikasta, mutta innostus myös lopahti aika pian. Päätinpäs kokeilla kuitenkin nyt näihin pikkukortteihin sitä koska sillä saa nopeasti kivan taustan. Tässäpä nämä vaihtoon vapaat ATC:ni.


"Kauneus"VARATTU

 "Hellyys"

 "Kauriin katse" VARATTU


"Bambi ja kuu"

 "Suloinen" VARATTU

 Luna-neiti kysyy, että "Mitäs sää siellä...?"

Tälläinen "silitysrauta" tarvitaan vahamaalauksiin. Vahakuutiota sulatetaan raudan pintaan ja sitten raudalla hangataan paperia ja tehdään kuvioita.

Tälläisiä vahavärejä oli pakkauksessa mukana.

Tässä korttipohjat jotka olikin valmiina kortteina tuossa alussa.

4 kommenttia:

 1. Wau miten upeita. Minäkin olen kuvannut blogissani osiossa mehiläisvahatyöt korttejani, jotka olen tehnyt tuolla tekniikalla. Tämähän on TAIKAA. Minä haluaisin Hohde-, kauneus ja kaurin katse kortit, Ottaisin kaikki, mutta on pakko jättää muillekkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Pitääpäs käydä kurkkimassa sun töitäsi. Huomasin, että vahan päälle on vähän vaikea saada pysymään liimalla kuvia. Millaisella liimalla olet liimannut? Varasin sulle nuo haluamasi kortit ;)

   Poista
 2. http://www.ziria.fi/encaustic-tuotteet-c-78.html myy lisää näitä värejä ja pohjia

  VastaaPoista
 3. Pakko vielä laittaa http://www.ziria.fi/ sivulla videot raudan vieressä eri tekniikoista

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!