torstai 11. heinäkuuta 2013

JA JOULU SENKUN JATKUU!!!

Enkulilta  sain tänään valtavan määrän kortteja! Ja toinen toistaan upeampia luomuksia! 
Minä olen hypistellyt niitä ja katsellut läheltä ja kaukaa ja väärinpäin ja oikeinpäin ;) Että osaavat olla taidokkaita ja kertovia, mystisiä! Enkulilla on upea tyyli tehdä korteista moniulotteisia. Niissä on uskomatonta syvyyttä sekä henkisesti että perspektiivisesti. Värit ovat myös mitä hienoimmat!
Suuret kiitokset Ystävälleni Enkulille!
Upea Kleopatra katsoo iäisyyden kristallipalloon tässä "Egypti"-kortissa. Lisänä on luonnonkivien voimaa, joita on liimattu korttiin.

Joutsenet ovat tällä hetkellä kovasti miellyttäneet silmiäni...
Tässäkin kortissa tulee vahvasti esille viattomuus, puhtaus, keveys, ajan kuluminen ja ikuisuus. Vesielementti on myös erittäin puhdistava ja energiaa antava.Tämä "Rukous"-kortti on yksi lemppareistani. Siinä on voimakas tunnelma. Aivan 
käsinkosketeltava intensiivisyys. Halu hypätä sisään korttin ja astua tuohon temppeliin...

Tämä "Lintujen ihailija" kiinnitti heti huomion aiheeseen. Kuvassahan on selvästikin minä ja Luna. Molemmat olemme todellisia lintujen ihailijoita ;)
"Pilari"-kortissa upea Diiva ja voimalliset värit. Jälleen kerran tuo kerroksellisuus 
ja kertovuus on kortissa läsnä.


Sokerina pohjalla: Tämän aivan "Eritys-super-upean" kortin sain myös. Siinä on tuollainen hieno medaljonki, johon voin laittaa itselleni tärkeän kuvan. Hmmm...taidanpa laittaa siihen Luna-neidin kuvan!
Kiitos-kiitos-kiitos!!!

1 kommentti:

  1. Onpa kiva kun tulivat ehjänä perille. Posti kohtelee joskus kaltoin kirjeitä. Minulle on tullut joskus risa kirje, jonka sisältö on ollut klemmarilla kiinni kuoressa. Kiva kun tykkäsit.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!