lauantai 6. heinäkuuta 2013

PARIT ATC-KIRJEET TULIVAT EILEN...


Minulla oli eilen todellinen onnenpäivä! Ensinnäkin kolmen viikon kesä...eikun "Askarteluloma" alkoi. Lisäksi sain kaksi ihanaa kirjettä joissa oli tietenkin upeita kortteja ja askartelumatskua. Kiitos Vilimarika ja Vikke!!!
Tässä ensimmäisessä kuvassa on Vilimarikan kauniit kortit. Kauniita ja omaperäisiä kortteja.
Nytpä minulla on koko kolmen sarja tästä satusarjasta! Oli muuten hyvä tämä "Liisa ihmemaassa" elokuva. Hauska korttisarja ;)

Tämän ihanaisen suloisen söpöisen "Kesä 2013" kortin hyökkäsin heti varaamaan Viltsulta, mutta hänpä kertoilikin, että oli sen jo mulle laittanutkin tulemaan :D Taitaapa toden totta lukea mun ajatukset ;) Linnut ja kissat ovat ennen kaikkea lähellä sydäntäni! Kiitos kauniista korteista! Tehdään taas pian vaihtoa!


Nämä upeet kortit sain vaihdossa Vikeltä Aivan mahtavan upeita kortteja. Haluaisin itsekkin osata tehdä tämän tyylisiä! Tykkään valtavasti! Toivottavasti pääsen taas tekemään vaihtoja. Saamallani extra-matskuilla voinkin yrittää tehdä jotakin saman tyyppistä vaikkakaan en yllä lähellekkään noin hienoa tasoa. Tykkään kun näissä "jalallisissa" korteissa on vähän tuollaista ekstra-hienoutta noiden liikkuvien jalkojen myötä. Kiitos Vikke upeista aarteista!!!


Tilasin Adlibriksestä nämä atc-kirjat. Niissä on upeita juttuja! Saa paljon inspiraatiota näitä selatessa. Ja vaikka on selannut juurikin kirjan läpi ja ahminut silmillään sisäänsä kaikki herkut niin uudestaan kun kirjan avaa, tuntuu kuin kaikki olisi jälleen aivan uutta. Toisessa kirjassa esitellään 1000 korttia ja toisessa on sitten myös teko-ohjeita erilaisiin kortteihin. Taidankin kokeilla yhtä juttua....laitan sen sitten näytille niin te muutkin voitte kokeilla....Myös kankaasta voisi tehdä atc-kortteja, mutta pahus kun meidän ompelukone sanoi sopimuksensa irti jokunen aika sitten. Pakko varmaan investoida uuteen pikimmiten ;)

Kivaa lauantaipäivää Sinulle toivottelen!

3 kommenttia:

 1. Minullakin on tuo ruskeakantinen kirja. Toisesta en tiennyt edes mitään. Pitääpä kurkistella netistä, löytyykö siitä kuvia. tulin selailemaan sitä yhtä korttia varten ja tänne on tullut kaikkea uutta kivaa. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa tuo kirja varsinainen aarrekirja. Taidanpa minäkin hankkia, kiitos linkistä. Upeita kortteja olet saanut roppakaupalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Vilimarika ja Enkuli! Juu tosi hyviä on molemmat kirjat! Niistä saa paljon virikkeitä ja inspiraatiota ;) Mä tänään kokeilinkin yhtä uutta juttua ja laitan varmaan illemmalla korttien kuvat tänne blogiin ;)

   Poista

Kiitän kommentistasi!