perjantai 18. maaliskuuta 2016

YLLÄTYSPOSTIA KIRSILTÄ ♥

 

Sain ihanan ylläripostin blogieni seuraajalta KirsiK:lta. Hänellä ei ole omaa blogia, mutta on kova plikka askartelemaan ja harrastaa muun muassa nukkekodin sisustamista. Kirsi voitti tässä taannoin arvonnassani mini junk journal-kirjasen ja hän oli siitä niin iloinen, että halusi minulle tehdä vastavuoroisesti kiitoksena ylläriksi taskukirjeen! ♥
 Niin ihanat kirkkaat ja iloiset värit tässä keväisessä taskukirjeessä, johon hän on laittanut omatekemiään tuunauksia ja kortit hän on maalannut itse myös.
 Aivan ihana idea on tämä mini-taskukirje jonka hän on myös itse tehnyt. Huomatkaahan nuo ihanat "Englannin lakritsat" tuolla taskussa. Hän sanoi, että ne hän on tehnyt itse massasta ja ne on otettu hänen nukkekotinsa karkki kiposta ;)Aivan ihana on tämä kaunis ylläriposti eli kiitos KirsiK:lle miljoonasti! Sydäntäni lämmittää kovasti tälläiset ihanat sydämestä annetut lahjat! Mahtavaa, että sinä jaksat seurata blogejani ja tykkäät minun tekeleistäni! Kiitos-kiitos-kiitos Ystävä! ♥

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi ja tästä iki-ihanasta blogista. Täältä saa aina hyvää mieltä ja on ihana nähdä mitä upeuksia täällä on aina esillä!
  Poistin edellisen kommentin joka lähti matkaan liian aikaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihanaa että tykkäät käydä kommentoimassa täällä! Se antaa puhtia jatkaa ja inspis vaan lisääntyy :))) kiitokset siis sinulle!

   Poista
 3. Voi hyvä tavaton mitä olet jälleen saanut! Taidokkaasti tehty pl. Aivan yli suloinen tuo mini pl;) Mukavaa lauantaita sinne teille (Täällä paistaa aurinko)

  VastaaPoista
 4. Kyllä onkin ihana taskukirje! Ihanaa postia!!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!