lauantai 5. maaliskuuta 2016

TAGI-SIVU ARTJOURNALIIN

 Olen miettinyt että mitä tekisin vaatekaupasta saamista pahvisista tageista. Minähän sain Virroilla olevasta Symppis-vaatekaupasta näitä sekä kaikkea muuta ihanaa askartelumatskua valtavat pussilliset. Jostain tuolta netin syvyyksistä löysin vinkin että niittaamalla tageja yhteen saa kivan sivun aikaiseksi.
 Nitojalla vaan pahvilappuset yhteen, gessoa ja akryylimaalia päälle ja koristelemaan. Hauska sivu tuli ja antaa mukavaa paksuutta artjournaliin ;)

 Tässä toinen samanlainen. Olen säästellyt leipäpussinsulkijoita ja niitä limasin koristeeksi.

 Tämän sivun jätin maalaamatta toiselta puolelta ja tekstit saavat jäädä näkyviin...
 Tuossa sama sivu toiselta puolelta.

 


 Väri-iloittelua ei voi olla koskaan liikaa. Väriä toisen päälle vaan niin hyvä tulee ;)
Tähän liimasin talouspaperia jolla olin puhdistanut pensseliäni. Tykkään että sivuihin tulee erilaisia tekstuureita joita on kiva tunnustella. Mukavaa viikonloppua sinulle ja kiitos kun poikkesit kurkkaamassa ;)

8 kommenttia:

 1. Apua. Sinulta ei nuo ideat lopu. Leipäpussin sulkijoitakinko voi käyttää. Uskomaton olet. Ihania ja värikylläisiä sivuja, joita voi vain ahmia ja ahmia silmillään. Todellinen aarreaitta.

  Ihanaa viikonloppua teille ihanat. Varasin korppi-siepparin sinulle ilomielin (meinasinkin sen laittaa suoraan sinulle varatuksi :D)

  VastaaPoista
 2. Persoonallisia ja mielenkiintoisia, sekä kauniita sivuja. Tagit hauskoja yhteen nidottuna. Näissä riittää katsomista ja tunnustelua. Upeaa.
  Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvää käyttöä olet keksinyt tageille!
  Erityisesti diggailen tuota värimaailmaa, musta-pinkki-valkoinen -yhdistelmä, toimii tosi hyvin. Ja tuo kuninkaallinen twisti, niin avot! <3

  Jännä tämä kuningatar-teema...jokunen aika sitten ystäväni totesi: 'Tämä on kuningattarien vuosi'. !!!

  VastaaPoista
 4. Ei todella kannata mitään hävittää,sinä sen todistit.Luovuudella ei ole rajoja.Ihana tulee ja sitä kyllä mielellään hipelöisi. samalla väri ilosta nauttien. Mukavaa viikonloppua....

  VastaaPoista
 5. Onpa taas niiiiin ihania ja värikkäitä sivuja!

  VastaaPoista
 6. Tosi upeita sivuja! Mahtava idea noi leipäpussinsulkijat!

  VastaaPoista
 7. Vau! Minä ihastuin kanssa tuohon leipäpussinsulkija ideaan!! Ja mahtavia sivuja tuli noista tagien käyttämisistä, paksuutta ja tekstuuria todella. Värit ja kaikki kuviot on niin runsaita ja kauniita :)

  VastaaPoista
 8. Jälleen ihailen kättesi töitä:) Mainio keksintö ja ihanat sivut!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!