sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

PLANNER INNOSTUS

Luna-Prinsessa
 
Niin se viikonloppu vaan taas vierähti vauhdilla kun on hauskaa. Lauantaina meillä oli ystäväpariskunta kylässä ja olipa meillä tosi hauskaa. Tänään olenkin ollut vähän väsyksissä, mutta muutaman sivun jaksoin silti tehdä tuunaamaani "Planner"-muistikirjaan. Innostuin kovasti tälläisestä kalenteripäiväkirjan pitämisestä kun olen Pinterestistä niitä katsellut ja etenkin Suzi Blu:n ihanat plannerkirjat saivat aikaan minussa hingun tehdä itselleni myös sellainen. Tästä klikkaamalla pääset katsomaan kun hän esittelee omaa Kikki-K:n Filofax Planneria. 

 Minulla oli kaapissa tälläiset mustat keinonahkaiset kalenterin kannet ja maalasin ne kauniin turkoosiksi sekä koristelin pitsillä ja helmillä. Nuo roikkuvat härpäkkeet olen saanut taskukirjevaihdoissa ystäviltä. ja ne sopivat mielestäni todella hienosti kansiota koristamaan ;) Kiitos Enkulille ja Tiinalle!
 Luna-Prinsessa löhöilee valtaistuimellaan ja tämä kuva sai kunnian olla ensimmäisenä lehtenä Plannerissani ;)
 Aloitin tekemisen siis tästä viikosta...
 Tarkoituksena on muistiinpanojen lisäksi liimailla voimauttavia lauseita, aforismeja ym. viisauksia sekä tietenkin kauniita kuvia ja hauskoja tarroja. Eli tärkeintä on että pääsee joka viikko laskemaan oman sisäisen lapsensa valloilleen luomaan hauskaa ja kaunista. Tätä väripläjäystä on kiva sitten selailla ja vuoden tapahtumat säilyvät muistoissa.
 Olen käyttänyt washi-teippejä ja tarroja sekä kuviollisia papereita. Numerot olen leikannut viimevuotisesta seinäkalenterista.
 Netistä löytyy paljon Plannereihin tarkoitettuja tulostettavia kuvia jotka ovat vapaasti sieltä kopioitavissa omaan käyttöön...

Varo vaan tähän jää koukkuun ;)
Kivaa sunnuntai-iltaa ja kiva kun
poikkesit ♥

5 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Pitääpä tutustua asiaan tarkemmin. Hyvä, että laitoit varoituksen koukkuun jäämisestä :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno idea tämäkin! Näyttää aivan uskomattoman ihanilta kaikki tekemäsi sivut. Täytyy tutustua tuohon linkkiin ehdottomasti. Ja Luna siinä tottakai, itseoikeutetusti kunniapaikalla ja niin sööttinä :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Onpa herkullisen näköisiä sivuja! Siis aivan ihania!!! Kyllä noihin kelpaa kirjoitella;) Olen itse jäänyt koukuun "bullet journaliin" joka on hieman saman tyylinen juttu kuin tuo. Ihanaa viikon alkua sinulle♥

  VastaaPoista
 4. APUUUUAAA MITEN IHANA.
  Aivan sinun näköinen ja värinen. Ihana idea. Olipa hyvä video, ei tarvitse edes kieltä ymmärtää.

  Ihanaa viikonloppua sinne teille ihanaiset.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!