maanantai 11. tammikuuta 2016

TAIDEVAIHDOSSA SAATUJA UPEITA KUVIA

"Verkostoituneet" 2015 Millin 
Milliniltä sain ensimmäisessä taidevaihdossamme nämä upeat taulut! Tuon ylimmäisen pyysin saada vaihtoon, koska se puhutteli minua ympyröillään kovasti. Minäkin olen viimeaikoina kovasti piirtänyt ympyröitä ja sehän on sellainen jatkuvuuden ja ikuisuuden symboli, koska sillä ei ole alkua eikä loppua. Lisäksi minulle tuli mieleeni noista ympyröistä solut jotka uudistuvat, eli vanhat hämähäkinseitit puhdistuvat pois ja uusia hermosäikeitä ja soluja muodostuu kovaa vauhtia. Tämä on minulle uudistumisen taulu.

"Inspissieppari" 2016 Millin
 
...ja tämän ihanuuden sain häneltä ensimmäisen vaihtomme extrana! Aivan järjettömän hieno työ!!! Minähän rakastan kaikenlaisia "sieppareita" ja tämä on kaiken lisäksi kauniin vihreä josta väristä juuri nyt pidän kovin paljon.
 Extrana, tai "korkoina", kuten hän sanoi, sain vielä nämä kaksi korttia. Tämän ylemmän nimi on "Iloiset ympyrät". Jälleen ihanat ympyrät ja elinvoimaiset värit!
 
Tällä kortilla ei ollut nimeä, mutta kaunis kerroksellisuudessaan ja väreissään. Minulle tulee mieleeni horsman kukinnot talvella noista kiemuroista ;) Kiitos tuhannesti Millinille tästä hienosta ekasta taidevaihdostamme!
 
"Tuulten tyttö" 2015, RaijaAnnikki
 
Tässä esittelyssä RaijaAnnikilta saamani upeat taidevaihdokit. Tässä yllä olevan "Tuulten tytön" halusin häneltä vaihtaa, koska kuva on mielenkiintoinen. Tyttö on siinä kovassa tuulessa kun tukkakin hulmuaa noin kovin, mutta samalla hän on rauhallisen näköinen, melkein kuin nukkuisi tai meditoisi. Lisäksi minua kiinnostaa mikä merkitys onkaan noilla 13 piikillä hänen selässään. Liekö ne tytön menneisyyden taakkoja jotka hän on jättänyt taakseen ja katsoo nyt rauhallisin mielin tulevaisuuteen? Paljon herättää ajatuksia tämä työ. Pidän myös kuvan värimaailmasta ja tuosta uuden alun orastavasta vihreästä joka on myös sydämen väri. Voimakas työ!

RaijaAnnikin akryylityö 2015
 
Tämän sain ensimmäisen taidevaihtomme extrana RaijaAnnikilta ja todella voimakas työ jossa voi nähdä kaikkia pienen pieniä yksityiskohtia kun tutkii tarkkaan. Kuvan takana lukee teksti:
 
"Kaamos katoo
valo työntyy esiin...
pikkuhiljaa.
 
Outo autio maa
huokuu
väriä, valoa, elämää.
 
Katsele
Kuuntele
Etsi"
 
 
Kylläpä sain mielenkiintoisia ja upeita tauluja. Näitä katsellessa ja tutkiessa löytää koko ajan uusia ajatuksia niistä. Ne ikäänkuin kaivavat sieluni sisältä asioita tietoisuuteeni.
Kiitos tuhannesti RaijaAnnikille ja Millinille! Vaihdellaanhan taas uudestaankin! ♥

11 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle. Odotan kovasti että näen sinun työsi. Ihana kun löydät asioita mitä en itse nähnyt.Millini työt. Ovat taitavia ja kauniita.kunhan kotidun niin askartelut ja maalailut varmaan saa taas aikaa enenpi.

  VastaaPoista
 2. Upeaa taidetta olet saanut! Taidokasta!

  VastaaPoista
 3. Millinin ja RaijaAnnikin työt ovat kaikki upeita. Katsoin moneen kertaan. Ihania ovat :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania, upeita luomuksia olet saanut! Kyllä on taitavaa ja luovaa työtä:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi taiteesta, joka seinääni koristaa:) Kauan sait odottaa vastavaihtoa.
  Jännä miten Verkoistoituneet, joka ei minulle merkitse oikein mitään, saa sinulle noin paljonn merkitystä!
  Näin sieppareita sivupalkissasi ja siitä se sitten lähti :) Vihreä tuli jostakin alitajunnasta.
  Iloiset ympyrät ovat canvas tauluna seinälläni, siitä kortteja joskus tein. Vai oli Jääkukista jäänyt nimikin kiireissäni pois, muuta eipä johdatelut ajatuksiasi maitohorsmasta. Mukavaa että pidit!
  Ihania ovat RaijaAnnikinkin työt, Tuulen tyttöä ihailin jo hänen sivuillaan.

  VastaaPoista
 6. Taiteellista porukkaa! Katseeni naulittui erityisesti "horsmiin". Lunalle terkkuja pojilta. C toipui hyvin pallien poistosta. :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. OOOH miten upeita töitä ja ihanasti olet työt tulkinnut. Minäkin mietin karmareppua tuon Raija-Annikin tytön selässä. Rauhallisena hän reppunsa kantaa. Olet onnentyttö kun nämä sait.

  VastaaPoista
 8. Hei, kylläpä on kivaa, kun saan sinusta vaihtokaverin Pocket Letteriin. Minulle sopivat naamiot oikein hyvin.
  Postia sinulle lähtee viimeistään huomenna, ehkä jo tänään.

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtava idea tällainen taidevaihto! En ole ikinä ennen kuullutkaan. Tosi erikoinen blogi. Kiva löytää välillä jotain tällaistakin :)

  Tervetuloa myös 100% outdoor -blogiin, vaikka aihealue hieman eri onkin :D

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!