maanantai 25. tammikuuta 2016

MUUTAMA SISUSTUSKUVA

 Tässä tämänhetkinen tyyli olkkarissa. Haluaisin hieman retrompaa sisustusta ja vaidoin valkoisen peilin tilalle näitä tauluja joita olen kirppareiltä ostellut.
Tältähän sama nurkkaus näytti ennen joulua...Aika hempeältä ;)

 Tuo koulutaulu on lempparini! Siinä on komeita linnunpäitä ja kotka komeilee keskimmäisenä.
 Tämän ristipistotaulun löysin pari viikkoa takaperin Ähtäristä kirppikseltä eikä maksanut montaa euroa. Mielestäni kiva kuva-aihe, koska on vähän harvinaisempi.
 Sekalainen kokoelma omatekemää ja saatua ;)

Tässä komeilevat äitini vanha nukke vasemmalla ja oikealla minun nukkeni, jonka sain joskus tuhat vuotta sitten ollessani pikkutyttö ;) Nämä ovat ns. "Martta"-nukkeja, jotka on Martat valmistaneet Suomessa. Päät on tehty sanomalehtipaperista.  Tässä tietoa niistä: "Martta-nukkeja on tehty 1900-luvun alkuajoista lähtien. Alkuperäisenä tarkoituksena oli tarjota kotiäideille, martoille, työtä, josta he saivat vähän lisätuloja. Erityisesti kaupunkilaisrouville lisätulot olivat tarpeen, koska heillä ei ollut muita tuloja."
 Tulppaanit ovat häivähdys kevään tulosta. Ne ovat ilmaantuneet kauppoihin ja pitihän heti ostaa kun näin kauniin värisiä löytyi ;)


Edit: Tuo sohvapöytä on muuten isännän itse suunnittelema ja tekemä. Jalan muotoiset pöydänjalat hän on hitsaillut raudasta.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja kiva kun kävit kurkkaamassa ;))

7 kommenttia:

 1. Melkein kuin olisin käynyt teillä kylässä :) Kivan näköistä ja viihtyisää.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista ja viihtyisää. Uusi pöytäkin on ilmestynyt ja on kaunis. Upea tuo korppitaulu. Ihanaa, että noita koulujen opetustauluja myydään nykyisin. Ihanaa viikkoa teille ihanille

  VastaaPoista
 3. Oletkos sisustussuunnittelijakin, kun osaat niin kauniiksi kodinkin laittaa ;-D

  VastaaPoista
 4. Oi että miten kaunista! Kyllä tuolla viihtyy varmasti;) Hienosti sopii vanha lintutaulu ja muut härpäkkeet siinä ympärillä! Pöytä kruunaa kaiken (on sinulla taitava mies)Ja nuo nuket wau, antavat oman sävärinsä huoneeseen, hienoa!

  VastaaPoista
 5. Kodikasta ja tunnelmallista, ihania kuvia! Tuo vanha opetustaulu on todella kaunis.

  VastaaPoista
 6. Hieno muutos, upea tuo nurkkaus lintutauluineen, ja muine ihanuuksineen. Ja pöytä on todella hieno, upea.
  Nuket arvokkaita muistoja, sopivat sisustukseen hyvin.

  VastaaPoista
 7. Sinulla on silmää kauneudelle! Niin kaunista taas siellä teillä, aaaah!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!