keskiviikko 13. tammikuuta 2016

TAIDEVAIHDON UPEAT TAULUT ENKULILTA

 Voihan veljet minkä upeuden sain ihanaiselta Enkulilta taidevaihdossamme! Hän oli tehnyt tämän "Unikorpin" minulle yksinomaan ja kyllä minä olen aivan haltioissani täällä sitä ihaillut. Enkuli oli nähnyt unta korpista ja halusi minulle tehdä tämän taideteoksen kun tietää että minä pidän korpeista. Taustana on peili ja hän kertoo, että se joka peiliin katsoo saa tämän korpin voimat itselleen. Ihana tarina! Siellä minä taustalla näyn peilissä ;) Voit arvata, että olen tätä peiliä ja korppia aikas paljon tuijotellut ;)

 Aivan mahtavat koristeet on taulun reunuksilla. Enkuli on itse tehnyt nuo rataskoristeet.


"Valkoinen peura" Tekijä: Enkuli, mehiläisvaha, koko: A4
Kuvan takana lukee:
"Valkoisen peuran
valkoiset ajatukset
valaisevat peuran askeleet."
 
Tämän Valkoisen peuran halusin saada vaihtaa Enkulilta. Niin kaunis tausta ja voimallinen hahmo on valkoinen peura. Enpä ole koskaan nähnyt saman nimistä kauhufantasiaelokuvaa, joka kertoo tarun noidan rakkaudesta, mutta alkoi kiinnostaa josko sen joskus katsoisi...

Tämä ihana kortti oli mukana ja hauska teksti kortissa: "Hiivin, seuraasi sun vailla, poluillani mutkikkailla" Kiitos miljoonasti ihana ystäväni näistä huikean hienoista taideteoksistasi. Voimakorpin kehystän olohuoneen seinälle tuomaan voimaa!
Kiitos-kiitos-kiitos!!! ♥

6 kommenttia:

 1. Voi...iik.mitä ihanuuksia. Melkein taju kankaalle kolahtaa.Sopiva vielä niin ihsnasti sinun tyyliksi.Tuntuu että energiaa virtaa tänne asti.

  VastaaPoista
 2. Ihan tuli liikutuksen kyyneleet tuosta ekasta kuvastasi. Siinä ihanainen istuu ottamassa korpin voimaa. Ihana kuva todella.

  Minä tulin juuri iltavuorosta ja haukon henkeäni sinun lähettämäsi paketin vuoksi. KIITOS KIITOS KIITOS. Laitan illemmalla blogiini ihanuuksiasi. Olen sinulle taas velkaa. Apua, miten ikinä saan korvattua sinulle kaiken ihanan.

  VastaaPoista
 3. Jälleen en voi kun ihailla, kyllä se Enkuli osaa!!♥♥♥

  VastaaPoista
 4. Unikorppi on aivan upea, samoin Valkoinen peura. Mollemmat kauniisti ja taiten tehtyjä.
  Suloinen kortti teksteineen vielä mukana.
  Ihanuuksia on Enkuli sinulle taas lähettänyt.
  Mukavaa torstai -päivää

  VastaaPoista
 5. EIKÄ! Mitä mielettömän ..en-löydä-sanoja! WAU!

  VastaaPoista
 6. Jestas mitä oletkaan saanut, ihania!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!