maanantai 12. lokakuuta 2015

VALKEAA UNELMAA....

 Minä aina syksyllä innostun sisustamaan kämppää ja nyt (vuoden suostuttelun tuloksena) sain luvan hankkia meille valkoiset nojatuolit ja sohvan! YES! Isäntä on ollut valkoisia kalusteita vastaan kun hän pelkää sotkevansa ne heti. No nämä on helppo pestä 60 asteessa kun ovat Ikean Ektorp-mallistoa. Olen netistä lueskellut arvosteluja eri blogeista ja niin paljon niitä on kehuttu tosi kestäviksi vaikka ovatkin uskomattoman halvat.
 Noihin supersuosittuihin pallovalosarjoihin olen myös tykästynyt ja tilasin Jotexilta pari 12 pallon sarjaa 12,90 eurolla.
 Tämän ihanan vintage-asetelman tein kun sain Linda-systeriltä hänen korttitelineeksi taittelemansa kirjan. Noita on muuten mukava taitella. Tein itsekin kaksi tästä inspiroituneena ;))
 Tykkään että tuli aika harmonisen näköinen ja raikas tästä meidän olkkaristamme, vai mitä mieltä olet? 
 Kattolamppu piti myös ostaa kun ihastuin tähän rottinkiseen aika suureen kattovalaisimeen.
Tämä kaunis lyhtykin on viimeisimpiä hankintojani eikä maksanut kuin reilut 8 euroa.


Tässä meidän olkkari aikaisemmin vanhojen sohvien kera. Aika synkältä näyttää nyt näiden uusien jälkeen ;)
Luna tyttönenkin on ollut tyytyväinen olkkarin uuteen ilmeeseen ;) Vähän hän kyllä ihmetteli sitä hössötystä kun lauantaina roudattiin sohvia pihalle ja isäntä kokosi uusia tilalle. Ihan siinä rupesi neitiä moinen homma väsyttämään ;)
Kivaa alkanutta viikkoa sinulle ja kiva kun poikkesit täällä blogissani ♥

8 kommenttia:

  1. Kaunis ja valoisa tuli olkkarista. Tumma kaappi sopii nyt hyvin valkeisiin kalusteisiin.

    VastaaPoista
  2. Parempi valkoisena, raikas ja seesteinen. Tuolla kelpaa inspiroitua uusiin ideoihin ja muihinkin kirjallisiin juttuihin :)

    VastaaPoista
  3. Vaihtelu virkistää ja värimakukin muuttuu..

    VastaaPoista
  4. Oi että onkin kaunista ja raikasta.. Valkoinen olisi munulle sottapytylle arka väri. Tuo, jos noita päälisiä saa pestä noin kuumassa on hyvä juttu Kloritilla voit valkaista joskus. Helppoa, koska ovat kokonaan valkoiset. Kylläpä Lunaprinsessan nyt kelpaa köllötellä. Kaunis myös tuo tähtiteema. Ihanat tyynyt ja lyhty.

    VastaaPoista
  5. Uskomaton muutos! Tosi kaunis kalusto ja sopii hienosti kokonaisuuteen. Minäkin tykkäisin valkoisista, mutta viimeksi päästiin kompromissiin harmaista, seuraavat ovat kyllä valkoiset...

    VastaaPoista
  6. Oo..miten kaunista ja kodikasta.ihana sinä;-)

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis ja viehättävä olohuone. Aikaisempaan verrattuna todella raikas ja seesteinen, tuolla on ihmisen hyvä ja rauhallinen olla ja luovuuskin varmasti puhkeaa kukkaan :-)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!