lauantai 3. lokakuuta 2015

KÄSITYÖMESSUILLA TÄNÄÄN...

Tänään kävin Seinäjoella Käsityömessuilla. Kylläpä siellä oli kaikenlaista ihanaa katsottavaa ja ostettavaa! Laitanpa tähän muutaman hauskan ja herkullisen kuvan jotka nappasin messuilla ;)
Enempää en ehtinyt kuvata kun aika meni hypistellessä toinen toistaan ihanampia käsitöitä ja koruja! Kolme tuntia siellä laahustin ja keräsin inspistä ;) Kiva päivä!

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia messuilta! Jos asuisin lähempänä olisin varmasti käynyt paikan päällä. On helppo uskoa että katsottavaa ja osteltavaa oli vaikka kuinka ja ihana tunnelma :)

  VastaaPoista
 2. Apua mitä ihanuuksia. Tuo kakku on huikea, samoin nuo leivokset ja kauniit puvut. Minäkin olisin mielelläni halvaantunut tuonne ihanuuksien ääreen. On ollut kyllä upea messupäivä. Saapas nähdä mitä inspiksiä sait :D

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja, ei ihme että olit siellä kolme tuntia;)

  VastaaPoista
 4. Mä tulen ihan hulluksi tällaisilla messuilla :) Oli sinullakin paljon katseltavaa siellä. Kivoja kuvia otit. odottelen Tampereen messuja ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana kakku! Ja vaikka mitä muutakin kertakaikkisen upeaa! Ei tiedäminne silmänsä laittaa jo näistä kuvista, saatikka sinä siellä paikanpäällä!

  VastaaPoista
 6. Ihana kakku! Ja vaikka mitä muutakin kertakaikkisen upeaa! Ei tiedäminne silmänsä laittaa jo näistä kuvista, saatikka sinä siellä paikanpäällä!

  VastaaPoista
 7. Ilomielin lähetän naamion sinulle. Mikä puhuttelee eniten niin varaan sinulle (enkuli)

  VastaaPoista
 8. Laitoin juuri toisen lilan naamion blogiini. Kurkkaatko

  VastaaPoista
 9. Suomi on pullollaan taitavia käsiä. Voi ihmettä mitä hienouksia löysit ja oma blogisi on yhtä hyvä esimerkki taidosta ja taiteesta.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!