tiistai 13. lokakuuta 2015

KIRPPISLÖYTÖ TÄHTI

 Kesällä olin kaukaa viisas ja ostin kylän kirppikseltä parilla eurolla tälläisen joulutähtivalon.
Minä kun en tuosta kullan kimalluksesta niin hirveen paljon tykkää niin spreijasinpa sitten jämä maalin lopulla vaalean siniseksi ;)
 Aika kauniin ja rauhallisen värinen...
 ...ja sitten kun lamppu palaa sisällä se näyttää kauniit reikäkuvionsa. Kiva löydös!
Luna-tyttönen tykkää tuosta Olli-isän virkkaamasta matosta. Paras leikki on kun työnnän lelun maton alle ja Luna sitä kaivaa tuolta maton reijistä esiin ;)

5 kommenttia:

 1. Ihanaa sinulla kävi tuuri kun löysit noin ihku ihanan tähtösen. Olen samaa mieltä, että tuo tähti on ihanainen vaaleansinisenä, kyllä nyt sinun kelpaa;) Wau tuo matto on kyllä kaunis ja mitkä värit, en ihmettele että Luna niin kovasti tykkää siinä kelliä, Lunalla on silmää kauneudelle;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kirppislöytö! Tuunaus kannatti, siitä tuli kaunis! Kaunis on myös pyöreä matto!

  VastaaPoista
 3. Muistan samanlaisen tähden roikkuneen joka joulu mummolani ikkunassa. Mielestäni jostain aikaa heille tuli myös valkoisena samanlainen, eli lienee ollut valkoisiakin myynnissä. Kaunis luonnossakin, tiedän siis.

  VastaaPoista
 4. Onnistunut tähtituunaus todella ja kiva löytö kirpparilta! Virkattu pyöreä matto on ihana, olen itsenkin virkkaillut omaan kotiin muutaman maton trikookuteista ja on ne kyllä nättejä ja kodikkaita!
  Kommentoin tässä samalla edellistää postaustasi kotinne uuteen ilmeeseen; jo vain on kutsuvan näköinen olkkari teillä nyt! Niin rauhallinen ja houkutteleva, kodikas... Eipä ihme että tuo sydänten valloittaja Luna prinsessainenkin näyttää niin ihanan tyytyväiseltä oman kodin lämmössä. On aina mukavaa nähdä Lunan kuviakin, saa hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tähti ja aina kun kosketat taikakäsilläsi syntyy aina vaan ihanampaa...

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!