torstai 27. kesäkuuta 2013

IHKA ENSIMMÄINEN AARREPAKETTINI !


Tänään oli onnenpäiväni!!! Posteljooni toi ATC-vaihtokirjeen Enkulilta. AIVAN FANTASTISEN UPEITA KORTTEJA!!! Kolahti syvälle sieluuni toden totta! Niin ihanat värit ja teemat on näissä kuten kaikissa Enkulin tekemissä korteissa!


...ja mitä upeita lisä-aarteita sainkaan ;) Kyllä oli ihania kuvia ja nauhoja ja papereita ja ja ja...mulla on suu messingillä koko illan kun hypistelen näitä ihanuuksia. KIIIIIITOS ENKULI! Tulen riippuvaiseksi näistä sun korteistasi ;)


Tämä "Vaaniva siili" piti ehdottomasti saada nimittäin Luna-kisua ja minua vaani tänä kesänä siili tuossa meidän pihallamme. Katsoin olan yli ja näin sivusilmällä että jokin liikkui meitä kohti parin metrin päässä. Mikäpä muukaan se oli kuin "vaaniva siili" ;)

 "Metsänneito"
Aivan ihana! Metsä on minulle niin tärkeä paikka ja kortissa on kauniit värit  ja tunnelma.

 "Mielikuvituskaveri"
Upeat värit ja sommitelma. Mystinen ja hienot revontulet!

 "Yön kuningatar"
Tässäkin kortissa on aivan upeat värit ja kaunis kohtalokas yön kunigatar. Hieno tunnelma!

"Helminauha 1/2"
Kaunis ja herkkä kuva. Paljon ajatuksia herättävä upean värinen kortti. Tämän kortin sisälle on helppo sukeltaa ja kuunnella mitä joutsen kertoo prinsessalle...

"Valvojat"
Upean mallinen kortti ja ajatuksia herättävä. Pöllö on yksi voimaeläimistäni ja tuo naisen ilme on juuri kuin oma ilmeeni joskus teini-ikäisenä yhdessä valokuvassa ;)

"Läheiset"
Tämän kortin sain aivan extrana!!! Upea kuva ja harmoniset värit.
Täytyy sanoa Sinulle Enkuli, että olet todellinen ENKULI!
-kiitos-kiitos-kiitos-

6 kommenttia:

  1. Ensi kertaa visiitillä blogissasi :) Tervetuloa mukaan Askarteluvuoren atc vaihtoihin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun vierailit blogissani! Tervetuloa uudelleen ;) Kiitos kun pääsen mukaan ATC vaihtoon. Olen vasta-alkaja näissä kuvioissa, eli jännityksellä odotan mitä tuleman pitää ;) Kivaa viikoloppua!

      Poista
  2. Onpa helpotus, ehdin jo huolestua, kun ajattelin, että kirjeeni tulisi eilen. Onpa kiva, että kortit olivat mieluisia ja myöskin extrat. Ihanaa iltaa Sinulle. Taytyy sulkea kone, meillä on raju ukonilma täällä Nurmeksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on mieluisia!!! Meillä täällä Killissä oli myös kova ukkosmyrsky siinä neljän-viiden kieppeillä, mutta se meni onneksi äkkiä ohi. En uskaltanut heti tietsikkaa avata ja täpinöitsin siinä että koska pääsen postaamaan nuo sinulta tuleet aarteet ;)Kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Enkuli on taitava. :) Meitä riippuvaisia on sen verran, ettävoisimme perustaa anonyymit enkulit ryhmän. ;)
    Muutes, pieni mainos tähän muistaessani: Inspis-haaste joka kuukausi. ;) Blogini kautta löytyy, sieltä yläosasta. Palkinnot sponsoroituja yleensä ja nyt tulossa pitempi kesäloma-haaste.

    VastaaPoista
  4. Hihii! Niinpä "Anonyymit Enkulit" on hyvä ;D Jassoo pitääpäs käydä tsiikaamassa sun haaste ;)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!