tiistai 25. kesäkuuta 2013

TIISTAIN ATC-KORTTI ASKARTELUNI

Tämän illan ATC:t ovat tässä. Nämäkin kaikki ovat vielä vapailla markkinoilla. Tuosta sivupalkista voit käydä katsomassa muita vapaita ja varattuja korttejani jos sinua kiinnostaisi tehdä vaihtokauppoja...

"Dreaming of fairies"

 "Kummanko valitsen" 25/1 ja 25/2 kortit VARATTU MOLEMMAT

"Istu pääsi päälle"VARATTU

"Runsaus" VARATTU

9 kommenttia:

  1. Kiitos kun vierailit blogissani! Täälläpä onkin ihania ATC kortteja vinot pinot, katselen hiukan lisää ja palailen jos löydän kortteja joita haluaisin vaihtaa. Tervetuloa myös kierrätys haaste ja vaihto blogiini uusiokprtitroskista.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Tervetuloa uudelleen. olisi kiva vaihtaa kortteja kanssasi. Taidanpa ottaa osaa "kepeää kesäkuuta"-haasteeseesi ;) Tuo vaihtohommeli myös kiinnostaa kovasti, mutta siinä olikin jo mennyt ilmoittautuminen umpeen, eli seuraavaa odotellessa ;)

      Poista
  2. Laittaisitko minulle tuon runsaus kortin sivuun. Olisi erityisen rakas. Teen uusia kortteja tällä viikolla

    VastaaPoista
  3. ai hyvänen aika mitä ihanuuksia koko blogi täynnä!

    VastaaPoista
  4. Kysyisin, olisiko mahdollista atc-vaihto? Mulla on toki valmiitakin kortteja jo, mutta mielelläni teen toiveittesikin mukaan jotain erilaista, jos haluat. Korttini kun ovat vähentyneet ajan saatossa ja nyt on ollut hiljaista vaihtopuolella, niin en ole uusia tehnyt juurikaan. Teen mielelläni siis vaihtarit, jos kerrot millaisia haluaisit.
    Minua kiinnostaisi sinulta ainakin seuraavat:
    Peace, Neitoperho, Kissavoimaa, runsaus sekä istu pääsi päälle.
    Onko liikaa? Jos vaihto onnistuu, laittasitko vaikka meiliä, vilimarika@gmail.com, niin vaihdetaan osoitteet ja muut tiedot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta haluan vaihtaa kanssasi kortteja! Jee! Laitan sulle s-postia tänään jossain vaiheessa ;)

      Poista

Kiitän kommentistasi!