sunnuntai 13. elokuuta 2017

ZINE-VIHKOJA


Youtubesta löytää kaikkea ihanaa ja nyt innostuin tekemään "Zine"-vihkosia. Postinen-mainoslehtinen on hyvää ilmaista materiaalia ja sopivan kokoinen tähän tarkoitukseen.
 Ensin vaan maalaillaan väriä pintaan toiselle puolelle ja sitten taitellaan. Voit käydä tsekkaamassa videon tästä linkistä


 Tämmöisiä pikkuisia kirjasia niistä syntyi. Tämä on hauskaa puuhaa ja tulee hyödynnettyä roskamainoslehdet ja vanhat kalenterit :)

Kiva kun poikkesit kurkkaamassa ;) Kivaa alkavaa viikkoa! ♥

5 kommenttia:

  1. No jopas jotakin, ihanan rentouttavaa puuhaa näytti olevan jo videonkin perusteella (sen mitä katselin sieltä täältä) ja upea lopputulos :) Täytyy katsoa video vielä kunnolla ajan kanssa. Nää uusiokäyttöjutut on aina niin kiehtovia ja olet tehnyt taas niin kaunista jälkeä että! Rentouttavaa pyhäpäivää sinne!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on pakko todeta, että siellä luovuus kukkii todella. Ihanat pienet kasvot ja upeita lauseita ja värejä. Mielettömän ihanat kirjaset olet maalannut.

    VastaaPoista
  3. KÄÄÄÄÄKKKK!!!! Miten suloisen herkullisen ihku ihanaisia pikku vihkosia:) Ihanaa kierrätystä, tykkään:) katson heti videon:)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!