tiistai 8. elokuuta 2017

JUST BE A UNICORN! ♥

 Minä olen jostain syystä hullaantunut jälleen pienen tauon jälkeen pastellisävyihin ja yksisarvisiin sekä kaiken maailman hempeisiin lasten hömpötyksiin ;) En tiedä mikä minua oikein "lapsettaa", mutta tämmöisiä ällömakeita tuunauksia olen puuhaillut tänä iltana...
 Tämä oli kirpparilta löytynyt valkoinen laatikko ja minäpäs sen maalasin ja koristelin yksisarvisteemaiseksi ;)
 Tämä on minun "Bullet journalini" jota kuskaan käsiveskassa mukanani. Tuunasin kannen hieman uuteen uskoon. Glitteriä ja kimallusta pitää tietenkin olla mukana ;)

Tuollaisen  värikkään lasten penaalin löysin kaupasta ja sekin oli pakko ostaa kun on niin ihanan värinen! Taidan pistää värikynät sinne ja kuljettaa mukanani ♥ Tässä alla vielä kuva millainen laatikko oli ennen tuunaustani, eli aika tylsä ;)
Kylläpä taas sain väreistä ihanaa energiaa! ♥ Kivaa viikkoa kaikille teille ihanille ystäville! ♥

5 kommenttia:

 1. Ihanat.Värienergia on aina paikallaan.

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia kaikki:) Kyllä saa lapsetta, eihän tästä elämästä muuten mitään tulisi;) Ja nahkapussi joka meitä ympäröi vain vanhenee, ei se mikä meillä on sisällä;) Isäni tapaa tuon aina sanoa:) Ihanaa värienergiaa! Mukavaa päivää sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Tällaiseen ihastuvat varmasti kaikki. Niin kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Iik mitä ihanuuksia! Sisäinen lapsi pitää mielen virkeänä ja mielikuvituksen eloisana. Onpa silmiä hivelevää... Ehdottomasti upeita kaikki tuunaukset ja muistikirja varsinkin on ihan huippuhieno. Kyllä sie osaat :)

  VastaaPoista
 5. Voi suloisuuksien suloisuus. Ihanat hempeät värit ja kauniit yksisarviset. Aina pitää osata leikkiä elämässä välillä. Pysyy nuorena.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!