sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

LUNAN METKUT JA IHANAA ATC-POSTIA


Luna lähettää ihmettelevät terveisensä kun eilen ilmestyi hänen kaksoisolentonsa kissa-tyynyn muodossa ;) Käytiin isännän kanssa Tuurissa "säästämässä" ja en voinut vastustaa tätä kisutyynyä. Eikö olekkin ihana!!!!

Meidän Lunalla oli vatsanpuruja ja minun oli pakko antaa hänen jyrsiä tätä pullojukka-viherkasvia. Se ei ole kissoille myrkyllinen.

Olihan se pakko heti hyödyntää tämä hetki jolloin sain napattua hauskoja kuvia ;) Olinpas ilkeä äippä! ;)


No onneksi kukan syönti auttoi ja kisun masu toimi taas!


Minulla on jäänyt pahasti jälkeen näiden ihanien atc-postien esitteleminen. Sorry siitä! Meillä on nimittäin isäntä tehnyt remppaa talon yläkerrassa ja en ole tietokoneelle kerinnyt sen kaaoksen keskeltä. Tässä ensimmäisenä Alice K:n ihanat kortit jotka sain häneltä vaihtaa!
Tämä kortti kolahti minuun koska itsekin RRRRRAKASTAN PERJANTAITA!!! ♥

Tämä kortti taas sykähdytti minua tuon sydämen vuoksi. Jotenkin karu kortti, mutta tuo pinkki väri kompensoi sitä hienolla tavalla!

Tässä kortissa on ihana värimaailma ja tuo teksti eritoten osui minuun, sillä näinhän se on että iloisuus on elämäntapa! Kiitos miljoonasti Alicelle!

 Sitten sain ihanaa postia Piikulta! Tässä kaikki ihanuudet levällään ;)
 Tämä kortti osui ja upposi minuun kuin kuuma veitsi voihin ;) Tämä on ihanan ilkikurinen ja hauska kortti ja oman hauskuutensa tekee tuo ihana turunmurteinen teksti! ;))

Tämä luonnon kosto on puhutteleva myös ja sen halusin heti vongata itselleni. Luontoa ei pitäisi järkyttää kokoajan saasteilla ym. koska luonnon kosto on kamala....

 Suloisen postikortin sain myös Piikulta! Kiitos näistä ihanuuksista miljoonasti!

 Ja viimeisenä sokerina pohjalla esittelen Uunan lähettämät ihanuudet! Sain häneltä paljon paljon kaikkea kivaa askartelumateriaalia myös kauniiden ATC-korttien lisäksi.
Tämän "Silmänkantaja"-kortin halusin ehdottomasti vaihtaa häneltä. Se on aivan kuin minulle tehty! Tuo teksti tekee siitä Super kiinnostavan. "I heard the ocean call my name."

Tämän kortin nimi on "Kutsu". Kaunis ja herkkä.

Tämä kortti on nimeltään "säteily" ja siinä on myös kauniit värit. Tuo seepran kuva on tarra ja kun sitä kääntää niin takaa näkyy myös kirahvi ;) Kiitos miljoonasti Uunalle näistä aarteistasi!

Kivaa sunnuntaita kaikille teille ihanille ja kiva kun poikkesitte kurkkaamassa. Jee täällä paistaa aurinko tänään! ♥

8 kommenttia:

 1. Luna ihana Luna, onneksi vatsanväänteet helpottivat. Todella hyviä kuvia olet hänestä saanut:) Ja tuo tyyny, mitä mainioin kaksoisolento;) Ihania juttuja olet taas saanut vaihdossa:) Täälläkin paistaa nyt aurinko ja mä taidan lähteä tuohon jäälle hiihtään;)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista sunnuntaita myös Kymenlaaksosta! Mahtava postaus kaikkea ihanaa; Lunan kuvat huippuhyvälle tuulelle saavia, kyllä hän on sit söötti ja ihana kisu. Hyvä että vatsavaivat helpottivat :)
  Upeuksia olet saanut, toinen toistaan puhuttelevampia ja kauniimpia ATC kortteja! Niissä on sanomaa ja kaikenlaista ihanaa yksityiskohtaa.
  Lunalla on ihana ilme tuossa tyynykuvassa :)

  VastaaPoista
 3. Olet saanut tosi ihania kuvia Lunasta, ei voi kuin hymyillä. Tosi ilmeikkäitä ja mainioita.

  Monenlaisia kortteja olet myös saanut, tykkään kaikista, paitsi no, viimeisestä en nyt tiedä, mutta onneksi sinä tykkäsit ;-DD

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo Luna-prinsessan kuvat. En ole tiennytkään, että kukan lehdet auttavat masukipuun. Onneksi auttoivat. Olet kyllä saanut huikeita posteja ja voimallisia kortteja. Ihan tuli itselle askarteluviilis. Hyvät tunnelmat ja sanomat korteissa.
  Ihanaa viikkoa teille ihanaiset.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana "säästö" ostos, ihan kuin Luna :-) UPeita kuvia.
  Mahtavaa korttipostia olet taas saanut, huokailen ihastuksesta.

  Todella kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 6. Voi tuota ihanaa kisulia.Hauskat kuvat olet ottanut.Kortit on tosi kiehtovia.Niin ja tyyny ihan kiva kaveri Lunalle.Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa postia olet saanut,kiva kun minunkin on tullut turvallisesti perille. Ja sööttiä tuo kissan lehdensyöntipuuha!

  VastaaPoista
 8. Ihana Luna! Ihania kortteja olet saanut!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!