lauantai 25. maaliskuuta 2017

IHANAA YLLÄRIPOSTIA ♥


Katsokaapas kuinka ihanaa yllärionnittelupostia sainkaan Tarja O:lta ♥♥♥ Tämä hurmaava Daami tuli minua ilahduttamaan ja muutti meille asumaan ;) Oikea kevätkeijukainen!
 On hänellä kukkakimppu kädessään ja kortti toisessa kädessään tuomisinaan ja hyvää mieltä on kortti pullollaan ;) Tämä kortti on A4-kokoinen eli suuren suuri!


Komeat on saapikkaat jalassa ja kaunis pitsimekko päällä. On näköjään pynttäytynyt oikein parhaimpiinsa ♥

Kauniit koristelut kortissa!

 
Aivan valloittavan hurmaava kortti ja ihana ylläri. Tarja O on niin taitava! Me aina lähettelemme toisillemme silloin tällöin yllärit ;) On niin taivaallisen kivaa aina saada näitä ihanuuksia häneltä ♥ Miljoonat kiitokset!

 Sain myös ihanaiselta Soulsysteri Enkulilta ihanaa postia!

 Oooo niin suloinen kortti ja teksti!
 Sain vaihtaa häneltä tämän uskomattoman hienon atc-kortin "Kone 5" Järisyttävän upea tyyli näissä kone-korteissa. Kuinka tuo robotti saa tuntemaan suurta vetovoimaa itseään kohtaan. Se näyttä miltei inhimilliseltä ja hieman surumieliseltä. Tekisi mieli mennä kysymään, että onko kaikki ok.
 Sain myös ihanan onnittelukortin ja aivan mahdottoman upean Korppi-riipuksen!!!! ♥
 Mikäli siis jollekulle on jäänyt epäselväksi niin meikäläinen RAKASTAA KORPPEJA! Ja sellainen on voimaeläimeni! Upea Alchemy Gothic-riipus!
Lisäksi sain ihanan Marjan taidepostikortin ja hänen yrityksensä upeaan tarjontaan pääset tutustumaan TÄSTÄ linkistä. Sieltä löytyy kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista. Kannattaa käydä tsekkaamassa ;) Kiitos miljoonasti Enkuli-ystävälleni näistä upeista aarteista ♥♥♥

10 kommenttia:

 1. Wau tuota Tarjan upeaa korttia. Onpa tuossa ollut askartelemista ja wau noita nuken kenkiä ja pitsejä.

  Ihanaa, että tykkäsit korpistasi ja kortistasi. Tuokoon se onnea ja iloa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihana pitsinukke koristeineen! Hieno idea tuo pitsin käyttäminen näin luovasti. Kaikki kortit kyllä hivelee silmää ja aivan upea tuo Korppi riipus :)

  VastaaPoista
 3. Varasin pitsiunelmia. Kumman haluat vai otatlko molemmat (varasin varalta sinulle kummankin)?

  VastaaPoista
 4. Ooh mitä ihanuuksia! Ihania ylläreitä olet saanut niin Tarjalta kuin Enkuliltakin.
  Yritän päästä postiin alkuviikosta että ehtii ajallaa sinulle :-)

  VastaaPoista
 5. Nuo Marjan tekemät taidekortit ovat ihania niinkuin vaatteet ym mitä hänellä on tarjolla. Upean korpin olet myös saanut.

  VastaaPoista
 6. Voi että miten upeita juttuja olet saanut! Kyllä näkee että on nähty paljon vaivaa niiden tekemiseen:) Olet onnen likka;)

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavaa postia olet kyllä saanut - ja yllätysposti on aina parasta!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa postia on taas tullut ja mennyt, tarkoitan samalla edellistä taskukirjettä. Kirjeesi on todella upea, mutta hienoja ovat nämä sinulle tuleet postit ja ylläritkin. Ihanat pitsihelmat ja huikean hieno korppikoru ja muut.

  VastaaPoista
 9. Ihania juttuja! Osaispa itsekin askarrella näin hienosti.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!