sunnuntai 27. marraskuuta 2016

VOIMA-AMULETTEJA

 Tämmöisiä viinipullonkorkki-koristeita olen tehnyt myös kovalla vimmalla ;) Nimesin nämä Voima-amuleteiksi. Olen tulostanut kuvat netistä, mutta koska en aio myydä näitä niin lienee sallittua käyttää kuvia näissä.  


 
Tänään pyryttää lunta ulkona ja näyttää mukavan talviselta. Hyvää 1. Adventtia sinulle ja kiva kun poikkesit kurkkaamassa ;)

8 kommenttia:

 1. Oi oi oi.....onpa ihania....oi oi ja vau!

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienoja! Ideoita sinulla riittää. :) Noin saa tavallisesta roskastakin luotua jotain upeaa. Täällä on satanut yöllä vain ihan vähän lunta, kaipaan hankea ja lumen valoa.

  VastaaPoista
 3. Ihania todella hienosti tehty ja keksitty. Vuovuus on ilomme :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja!! Ota sellaisia kuvia joita voi myydäkin ja tuo on hyvä ideanakin.
  Kyllä voisin ostaakin,mutta susia. Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 5. Ihania, ihania voimakoristeita! Sä olet niin taitava ja luova ♥

  VastaaPoista
 6. Sinulla syntyy ideoita toinen toisensa perään. Minä olen luullut, että olen aika keksiväinen, mutta vielä mitä, olen kaukana jäljessäsi :-))

  Tämäkin ihan huikea idea ja nämä ovat tosi kauniita. Kuljettavat hyvää mukanaan.

  VastaaPoista
 7. Mitä ihanuuksia! Voimaa noista amuleteista välittyy jo tänne ruudun toisellekin puolelle, kyllä olet taitava. Sinä teet näköjään mitä haluat, kaikki onnistuu! Upeeta.

  VastaaPoista
 8. Huikean kauniita ja voimaannuttavia. Olet ollut todella ahkerana ja tehnyt paljon kauneutta ympärillesi. Minäkin sain omani ja olenpa sitä nyt ihaillut ja hiplannut. Kiitos ja mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!