perjantai 18. marraskuuta 2016

TASKUKIRJEVAIHTO UUNAN KANSSA

 Vaihdoimme UUNAN kanssa taskukirjeet joiden aiheena oli abstraktitaide ja taustoiksi laitoimme omia runojamme. Tässä Uunalta saamani upea kokonaisuus jonka hän on nimennyt aiheella: "Seikkailu" Tervetuloa seikkailuun....

 Ihana koriste jossa karvaiset kauniin väriset pallot ;)
 Tässä aivan kuin merenpohjassa olevia kauniita koralleita!

 Ja mitkä huikean mielenkiintoiset runot hän on kirjoittanutkaan. Ne saavat mielen synnyttämään mielikuvia ja ajatukset luikertelevat sanojen ympärillä...

 Kortit ovat toinen toistaan huikeampia ja miten kauniit värit ja struktuurit niissä onkaan! Niitä on ihan pakko hipelöidä ja pyöritellä valossa jotta näkee kaikki mahdolliset värien väreilyt ja nyanssit!
 
Kiitos miljoonasti ihana Uuna ystävä tästä aarrelähetyksestäsi. Tässä riittää minulle seikkailua loppuelämäksi kun palaan aina tuon tuosta lukemaan runojasi ja tunnustelemaan ihania taidekuviasi ♥ Tässä alla esittelen minun hänelle tekemäni "Sielusi värit"-taskukirjeen.

 Tuo aforismi on myös oma keksimäni tuossa yläpuolella ;)
 Tein pienen voima-amuletin mukaan...
 


...ja tässä alla runoni...

Tämä oli kiva vaihto ja toi mukavaa piristystä ja valonpilkettä tähän pimeään marraskuuhun ;)
Kiva että kävit kurkkaamassa. Toivottavasti sait iloa ja valoa näistä Uunan ja minun korteista ;)

8 kommenttia:

 1. KIITOS tästä ihanasta vaihdosta ja ilmeikkäästä esittelystä. Jostain syystä minua kiinnostaa tuo sinun osuutesi enemmän kuin omani ;-D

  Jatkuvasti palaan mm runoon "Vehreys kihelmöi rinnassa". Siinä on jotain kihelmöivää ja minulle kertovaaa. Kaikki runot ovat hienoja, myös korttien etupuolella olevat säkeet. Nautin niistä samoin kuin kuvistakin.
  Sanot, etteivät abstraktit ole ominta aluettasi, mutta kyllä ne vain ovat. Heti kolme ensimmäistä sykäyttää väreillään ja muodoillaan.
  Linkitän tämän osuuden postaukseen, jossa esittelen sinun taskukirjeesi, niin on helppoa myöhemminkin kulkea edestakaisin.
  ♥ Kiitos ♥

  VastaaPoista
 2. Oi oi oi täällä olen ihastellut teidän kummankin taskukirjeitä, minua hieman jännittää koska meillä on Uunan kanssa myös samasta aiheesta vaihto Joulun jälkeen ja enkä tiedä miten osaanko noin hienoja;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä taidokkaasta taidepläjäyksestä :) Aivan ihana fiilis tuli runoja lukiessa ja korttitaidetta ihaillessa. Aivan huikean hienot työ teiltä molemmilta! Kyllä tuli iloa ja valoa omaankin päivään tästä.

  VastaaPoista
 4. Olette molemmat huikean taitavia taiteilijoita. Upeita kortteja olet saanut ja kauniit pinnat korteissa ja ihanat värit.
  Apua tätä pyorryttävän ihanaa kauneutta.

  Minä jo noita sinun korttejasi kuolasin Uunan blogissa ja märisin täällä hiljaa kaiken kaunueden edessä. Olette torella runoilijoita molemmat.
  Ihanaa viikonloppua teille ihanaisille sinne Killille.

  VastaaPoista
 5. OI miten ihania ovat molempien kortit ja runot. Upeita.
  Kävin jo Uunan blogissa aiemmin katsomassa kauniit korttisi
  ja upeat runosi. Uunan kortit ja runot näin nyt täällä.
  Teillä oli upea vaihto :-)

  VastaaPoista
 6. Onpa ahtavat taskukirjeet teillä molemmilla! En pääse irti tästä sivusta....katson uudestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti kirjoittaa MAHTAVAT MAHTAVAT taskukirjeet.... :)

   Poista

Kiitän kommentistasi!