tiistai 20. syyskuuta 2016

RETROILUA ♥

 Kylämme kirppikseltä tein tälläisen retrolöydöksen, nimittäin nämä retrot verhot! Eikä maksaneet kuin 4 euroa! Minä niin tykkään näistä!
Päällystin retrokankaalla keittiön tuolitkin kun olivat jo vähän likaantuneet. Helppo vaan nitoa aina uutta kuosia pintaan ;))
 

 Tämän kynttelikön tuunasin jo kesällä. Kirpparilta löydetyt aterimet pääsivät koristamaan tätä metallista kynttelikköä. Joka aikaisemmin näytti tuollaiselta kuin tuossa alakuvassa.
Poistin nuo violetit koristejalokivet jotta kyntteliköstä tuli aivan pelkistetty, koska mielestäni siten hopeiset aterimet pääsevät paremmin oikeuksiinsa koristeina.


 
Kiva kun poikkesit kurkkaamassa keittiötämme! Mukavaa päivää!

9 kommenttia:

 1. Tulipa ihana lusikkakruunu. Mullakin on nuita hopialusikoitaym oottamassa, mutta kruunu puuttuu :-) Pitäneekö laittaa pajukierukkaan roikkumaan :-)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana´sti tuunattu kruunu. Sopii tuohon kuin nenä päähän! Minäkin olen haalinut kirppareilta vanhoja lusikoita, en vain vielä ole keksinyt mitä tuunaisin niistä. Jonkunlaiset korut on olleet ajatuksissa.. Nuo retroverhot on kanssa makeet :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo kynttelikkö!
  Kiva tuunaus!
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Verhot sopii tosi hyvin sinne sinulle ja tuo kynttilikkö on upea.Ihanaa syksyä sussu.

  VastaaPoista
 5. Kiva tuunaus tuo kynttiläkruunu. Minä ihailen aina noita ihmisten retrosisustuksia, ne on persoonallisia ja kodikkaita. Verhosi ovat raikkaat ja sopivat hyvin huoneen tunnelmaan.

  VastaaPoista
 6. Hienot on verhot kuin myös uusi tilkkutäkki blogipohjasi! :)

  VastaaPoista
 7. KÄÄÄKKKK!!!! Melkoinen löytö nuo verhot, itsekkin diggaan kaikesta vanhasta. Kynttelikkö ihan huippu:)

  VastaaPoista
 8. Voi että on upeat verhot. Olet sinä todellinen mestari tuunauksessa.

  VastaaPoista
 9. Ihanat verhot ja hieno tuunaus tuo kynttelikkö!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!