lauantai 17. syyskuuta 2016

JÄÄKAAPPIMAGNEETTEJA LISÄÄ...

 Tässä muutama uusi jääkaappimagneettini. Löysin kirpparilta vanhoja puunappeja. Liimasin kuvat ja tekstit sekä hieman kimalle kynsilakkaa pintaan...

 ...ja taakse liimasin pienen magneetin.
 Näitä palapelin palasia on niin hauskaa tuunata! Tälläisiä syntyi viikko takaperin...Tänä viikonloppuna on ollut aivan ihanat aurinkoiset syys säät! Mukavaa viikonloppua sinulle ja kiva kun poikkesit blogissani! ♥

5 kommenttia:

 1. Olet kyllä mestari näissä tuunauksissa. Upeita nuo puunappimagneetit. Ihanat napit olet löytänyt. Upea idea myös käyttää koruja noissa palapelin palasissa.

  Minä olen tehnyt joulukalenteri-haasteeseen kortteja. Vaikeaa, vaikka olen jouluihminen. Ruska on parhaimmillaan ja minä keskityn Jouluun (ehkä liian aikaista), mutta kivaa ja tosi hidasta. Minulla on ollut nyt kolme viikkoa tarvikkeet levällään olohuoneen sohvalla. On tunne, että olen myöhässä ja on yritettävä tehdä talvikortteja, koska kaikki eivät ole hurahtaneet Jouluun niin täysillä.

  Oikein ihanaa sunnuntaita teille ihanille siellä Killillä.

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä mestari löytämään kaikkea ihanaa ja sitten osaat käsitellä niistä oikeita aarteita.

  Aurinko paistaa, mutta yö oli ensimmäistä kertaa aika viileä täällä meillä, ei vielä hallaa kuitenkaan, joten kukat säästyivät.
  Hyvää pyhää sinulle :-)

  VastaaPoista
 3. Onpas taas ihania tuunauksia :) Nuo vanhat puunapit on "sielukkaita" ja sopivat ihanasti magneeteiksi. Ajan patina näkyy kauniisti.
  Tuunattuja palapelinpaloja olen ihaillut aiemminkin ja kivan kavalkaadin olet taas saanut aikaan. Pieni ja monimuotoinen palanen, paljon siihenkin mahtuu kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on taas upeita tuunauksia. Mullakin on kirppikseltä ostettuja isoja puupalapelin paloja ja puunappeja, mutta se sitten onkin ihan eri juttu, osaanko tehdä niillä mitään...

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!