torstai 25. elokuuta 2016

"PERÄSTÄ KUULUU"-postia...

 Meillä oli Tampereen atc-tapaamisessa sellainen kiva juttu, että jokainen laittoi kuoreen jotain materiaalia atc-korttia varten ja sitten arvoimme kuoret kaikkien kesken. Kyseisistä saamistaan materiaaleista piti sitten loihtia kortti sille kenen kuori ja matskut oli kyseessä. Minun matskuni sai Alice K ja hän loihti minulle nämä upeat kaksi korttia niistä! Hän käytti läpinäkyviä korttipohjia ja tulipa ihanan keveät ja kauniit kortit!!!


Kiitos AliceK. näistä upeista korteistasi!
 Minäpäs sain yllättäen arvonnassa Alice K:n materiaalit ja tässä minun hänelle tekemäni kortit.
 Tämän nimi on "Maailman nainen"
...Ja tämä on "Syyslintu"
Materiaalia oli niin paljon, että siitä riitti vielä tähän postikorttiin ja jäi vielä ylitsekin ;))
Kiitos ihanasta vaihdosta Alice K !
Tässä vielä esittelen ihanat kortit jotka sain vaihtaa Kikalta Aivan ihanat!! Oma piirtämät on aina upeimpia koska ne ovat jäljittelemättömät ja uniikit taideteokset! Tykkään valtavasti, KIITOS!
 Hän lähetti extrana haasteen näiden kuvien ja maisemien muodossa, eli hän oli pelastanut paperinkeräyksestä kirjan jossa oli näitä maailman-kuvia ja hän heitti haasteen, että josko loisin näistä jotain uutta, eli käyttäisin näitä askarteluissani jollain tavoin..Hmm! Mielenkiintoinen haaste ja heti alkoi päässä surrata ajatukset ja ideat....Jossain vaiheessa laitan sitten kuvaa mitä niistä olen saanut aikaiseksi ;) Kiitos kivasta haasteesta!

Meidän pienokainen väsyi eilen illalla kun ulkoilimme tuolla ihanassa ilta-auringossa. Piti tietenkin vähän kytätä hiiriä pihasaunallakin ja sekös jos mikä on väsyttävää puuhaa ;) Lunalta terveiset kaikille! Kiva kun jaksatte käydä katsomassa blogissani ja kommentoimassakin ;) ♥

4 kommenttia:

 1. Miau Luna minä täällä terveiset.Aarteita olet saannut ja tehnyt,tosi upeita kaikki.(siis emäntäsi) Terveiset myös hänelle.

  VastaaPoista
 2. Ihana ilme Lunalla, vielä pikkuisen jaksaa valvoa että kuva otetaan ja sitten uuvahdetaan ihanalle tyynylle lepäämään :) Paljon paijauksia Luna prinsessalle.
  Kaikki postauksessa esitetyt kortit ovat taideteoksia, ja kivan haasteen saitkin. Leppoisaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Kivoja haasteita ja niin hienoja kortteja syntyi sinulta ja Alicelta!
  Lunalle terkkuja Veksiltä...Vekkuli sekosi jälleen kun sain sulta paketin ;)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!