keskiviikko 24. elokuuta 2016

KANNATTI OLLA NOPEE ;)))

 
"Jee minä voitin!"-tekstillä sai osallistua Viltsun blogissa arvontaan ja minäpäs olinkin nopein kommentoija! Satuin oikeaan aikaan piipahtamaan ihanaisen Viltsun blogissa! Tuo yllä oleva ihana kisukoriste oli yksi osa palkinnosta! Suloinen ja myönnettäköön, että salaa sitä himoitsin hänen blogissaan eräässä toisessa postauksessa. Enpä osannut pienessä mielessänikään arvata, että se kuului juurikin minulle ♥
 Tuossa yläkuvassa kaikki kivat voitot; Vedenkestävä mascara, kisu-laukkukoru, sormus ja ihku rannekoru sekä kaunis itsetehty kortti ♥ Tykkään niin kaikista!!!
 Todella kaunis kortti. On taidettu Gelli platea käyttää sielläkin ;)))
 
Ihana rannekoru ja mielenkiintoinen persoonallinen sormus ♥ Kiitos miljoonasti Viltsu näistä aarteista!!! ♥

6 kommenttia:

 1. Jee! Sinähän se ihanuus voitit! :) Kisun tein Luna muusanani. Kiva, kun kokonaisuus miellyttää. Ja kyllä, synttärilahjaksi (etukäteen jo) sain gelli platen, joten ekoja töitä alkaa tipahtelemaan blogiin pikku hiljaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanutkin ihanuusvoiton. Tuo kisuli on aivan huippu ja tuo kortti ja korut ihanat. Kaunis kuva ja tausta Viltsun kortissa. Kannatti todella olla nopea.:D

  VastaaPoista
 3. Kyllä tosiaan kannatti olla nopea :) Toi kisuliini on aivan iki-ihana oikein rusetti kaulassa hänellä. Korut ja kortti myös, kortissa on taivaallisen kaunis tausta. Kyllä tuollainen Gelli levy on vissiin tilattava minunkin.

  VastaaPoista
 4. OI onnea voittajalle. Upeita koruja ja kortti. Mascara ja laukkukorukin vielä lisäksi. Hieno voitto.

  VastaaPoista
 5. Joskus arpaonni potkaisee... Kivan palkinnon sait. Pidän noista persoonallisista koruista ja tokihan söpö kisuli sekä sievä kortti on ihan ihkuja myös.

  VastaaPoista
 6. Wohou! Tuo sormus kiehtoo mielikuvitustani. Tosi jännä ja hieno!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!