lauantai 2. huhtikuuta 2016

MINI JUNK JOURNAL-VAIHTO SILKUN KANSSA

 Mahtavaa "Mini junk journal"-vaihtopostia sain ihanalta Silkulta Kauniisti pakattukin olivat nämä aarteet, että piti kuvata myös pakkaukset! ;)
 Hän lähetti tuossa toisessa paketissa ihania matskuja joita voi käyttää näissä kirjoissa.
 Ihania Silkun tekemiä klemmareita!

 Ja tässä tämä ihanainen kirja!!! Se on todellakin pieni-suuri kirja nimittäin sivuja on hiukka paljon! Sitä on kiva plarailla ja selailla edes takaisin!

 Silkku sanoi käyttäneensä muotilehden kuvia sivuihin. Kaikki on niin ihanaan Silkun tyyliin viimeisen päälle tuunattuja sivuja! Mitäpä minä höpisemään sen enempää vaan antaa kuvien puhua puolestaan... Suloisia leppäkerttuja jotka hän on tehnyt pahvinpalasesta ja kiinnittänyt klemmariin!  Eikö olekkin ihanan rouhean suloisen vintage kirja!!!
Kiitos Silkulle tästä ihanasta pienestä suuresta kirjasta! ♥ I love it! ♥
 

5 kommenttia:

 1. I love it too! Siis miten te ihanat ihmiset osaatte tehdä näitä aarteitanne, aivan upea koko kirjanen ja niin paljon yksityiskohtia!! Nuo tuunatut klemmarit ja palapelinpalat ovat ihania, ja kaikki materiaalitkin mitä sait oheisena. Kirjan kannesta puhumattakaan ja koko kirjasta. Tosi kivaa postia sait :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavaa ,ihan sanattomaksi menee.Todella upeaa ja ainutkertaista.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos paljon kehuista, lämmittää niin mieltä♥ Kirjaa oli tosi hauska tehdä:) Esittelen kirjasi videona kunhan saan sen kuvattua;)

  VastaaPoista
 4. Ihan täällä kuola valuu. IHANA kirja ja todella taidokkaasti tehty.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!