sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

"BOHO BOOTS"-TUUNAUS

 Kyllä on kodin järjestelystä ja suursiivouksesta hyötyä kun löysin kätköistä nämä vanhat bootsini. Etsin niitä jo viime keväänä kun olisin halunnut tuunata niistä "Boho bootsit", mutta en löytänyt ja ajattelin myyneeni ne kirpputorilla ;) No nyt olen siivonnut sillä kuuluisalla "apinanraivollani" ja simsalabim! Ne löytyivät!
 Ne on helppo toteuttaa, eli leikataan takasauma auki ja käännetään varret alaspäin...
 Sitten vaan vanhoja vöitä, kangasta, pitsiä ja koruja ympärille ja kuumaliimalla kiinni.
 Aika ihkut boho bootsit tuli, vai mitä?


 
Luna löysi itselleen uuden laatikon. Hän tuli seurailemaan kun siivosin askarteluhuonetta ja heti kun tämä kenkälaatikko tyhjeni, hän valtasi sen ja katsoi kysyvästi, että: "Saanhan minä pitää tämän?" Kivaa sunnuntaita sinulle ja kiva kun poikkesit! ♥

7 kommenttia:

 1. Waude, mielettömän upea ja onnistunut tuunaus.
  Lunalla kyllä mainio kysyvä ilme :)

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihana tuunaus!!! Tuli kyllä kerrassaan upeat bootsit eikä takuulla tule toisia samanlaisia vastaan. Kyllä sie osaat!
  Luna on ihana kisuliini ja niin suloisen kysyvä ilme tuolta laatikon uumenista. Kukas häntä ja hänen toiveitaan voisi vastustaa :)

  VastaaPoista
 3. WAUU! Tuli tosi hienot ja tyylikkäät! Noiden kanssa sitten kesällä vaan joku hippityylinen kukkamekko ja lierihattu :) avot!

  VastaaPoista
 4. Jälleen täytyy sanoa KÄÄÄÄÄKKKK!!! On meinaan niin komeet! Sulla on silmää saada kaikki sopimaan:) Mukavaa iltaa myös sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Herrajestas näitä ihanuuksia. Juuri meinasin heivata vanhat bootsini roskiin. Miten ihmeessä keksit näitä upeita ideoita. Todella mahtavat tuunaukset ja niin sinua niin sinua.

  VastaaPoista
 6. Upeet bootsit, ei olekaan ihan jokaisella joka vastaan kävelee! :) Omani harmillista kyllä hukkuivat muutossa jonnekin, ah kun niistä olisi saanut vaikka mitä..

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!