torstai 19. marraskuuta 2015

JOULUSAAPPAITA JA SUKLAAKAKKUA ♥

 Eilen sain ihanaa postia Romulyyliltä! Nimittäin sain kuin sainkin tilata vihdoinkin häneltä näitä ihania hänen ompelemiaan joulusaappaita! Olen nimittäin aina myöhästynyt kun hän on jo ehtinyt kaikki myydä ja nytpä olinkin jo kyselemässä niitä ajoissa ;)))
 Aivan kutkuttavan ihania, eikö olekkin?! Paljon hienompia kuin perinteiset joulusukat! Näitä voi pitää ympäri vuoden näytillä!


 Laitoinkin heidät roikkumaan olohuoneen kirjakaapin reunaan. Sopii siihen kuin nenä päähän!
Kiitos ihanainen Romylyyli kun myit minulle nämä kauneudet!

 Tässä vähän lisää "kuolattavaa" nimittäin ihana Linda siskoni teki tilaustyönä tälläisen upean ja taivaallisen hyvän suklaamoussekakun minulle! Meillä oli tiistaina työpaikan leidit kylässä korukutsuilla ja Linda teki tämän komeuden meidän iloksi ;)
 Linda voisi olla kondiittori ammatiltaan kun tekee näin ammattimaisen taitavia kakkuja. Nuo suklaakoristeetkin on hänen tekemiään....ja makua voitte vain arvailla ;))) NJAMMMM!!! ♥
Ihanaa torstaita sinulle sinne ja kiva kun kävit kurkkaamassa ♥

6 kommenttia:

  1. ♥niin ihanat ja lahjakkaat siskokset! ♥Oi miten kauniisti laitoit saapikkaat esille, ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva näyttää tuollaisia herkkuja yölliselle vaeltajalle. Arvaa menenkö seuraavaksi jääkaapille, vaikka ei siellä mitään hyvää ole.

    Ihanat nuo joulusaappaat ja sinulla mainio paikka niille!

    VastaaPoista
  3. Kääk, kääk, kääk....Saapikkaat sopivat niinkuin sanoit kuin nenä päähän tuohon hyllyn eteen ja ovat todella herkullisen näköisiä, kateeksi käy (mulla on kyllä yhdessä Tilda kirjassa jonkinmoiset saapikas kaavat, josko kokeilis, mutta vasta Joulukiireiden jälkeen;) Ja miten herrrkkkkullinen kakku, kuten Riitta Sinikka jo sanoi, miten lahjakkaat siskokset:)

    VastaaPoista
  4. Voi että on ihanat saappaat ja monen monta vieläpä. Ihanaa nostalgista kenkämuotia ja kuin korut olohuoneessanne. Tosi kauniit.

    Samoin tuo kakku sai kuolaamaan täällä. Kauniit koristeet. On teillä ollut ihanat korukutsut. Olette taitureita molemmat siskokset

    Ihanaa viikonloppua teille ihanille

    VastaaPoista
  5. Ihania juttuja kuten aina täällä! Pikku vinkki: http://sannasaksija.blogspot.fi/2015/11/tule-mukaan-kuusenkoristedecooni.html

    VastaaPoista
  6. Kyllä on kutkuttavan ihania saappaita!!! Nam ja teillä on niin söpöä siellä!

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!