lauantai 21. marraskuuta 2015

TAIDEVAIHTOON VAPAITA TÖITÄ

 "Annan sydämeni sulle" Koko: A4, Akryyli
(Varattu RaijaAnnikille)
 
Tässä "Taidevaihtoon" vapaita töitä, jotka tein torstaina 19.11.15. Itse tykkään kovasti tästä sydämensä antavasta pikku Enkelistä. Siinä on mukavan utuisa ja herkkä tunnelma. Ehkä hiukan hauras ja pehmeäkin. Kuvan tarina on se, että Enkeli on niin hyväsydäminen, että hän haluaa antaa jopa oman sydämensä auttaakseen ystäväänsä.
 

"Smaragdisilmä" Koko: A4, Akryyli
(Varattu Enkulille)
 
Tämä punapäinen smaragdisilmä paistattelee tuhannen auringon alla. Eli onnellinen kesänlapsi.
Hihii, minulle tuli mieleen tuosta "Risto Räppääjä"! Tää taitaa kyllä olla Ristiina Räppääjä kun on tyttö ;D

"The Healers" (Parantajat) Koko: A4, Akryyli
(Varattu Uunalle)
 
Tästä tuli aika erikoinen. Pohjaan olen liimannut kirjansivuja ja maalannut päälle gessolla ja akryyleilla. Kasvojen kuviot on leimalla leimattu. Vähän psykedeelinen etten sanoisi, mutta jotenkin rauhallinen ja voimakas samaan aikaan ;) Tätä työtä kun maalasin minun mieleeni pulpahti sana "parantajat" ja että he ovat ihmisen sisällä ja jokaisella ihmisellä on kyky parantaa.


"You will get your wings..." (Saat siipesi kun vanhenet)
Koko: A4, Akryyli
 (Varaaja: Millin)
 
Tämän olen tehnyt samalla tekniikalla kuin aikaisemmat, eli pohjaan olen liimannut kirjansivuja ja gessonnut sekä maalannut akryyleilla. Tytön hiukset, jalat ja viirit on puhelinluettelon sivua johon olen piirtänyt tussilla viivoja. Sanoman "Saat siipesi kun vanhenet" voi ymmärtää esim. että kun kuolee niin saa siivet ja lentää taivaaseen tai sitten se voi tarkoittaa, että kun vanhenee niin viisastuu ja oppii elämään muita auttaen, kuin "ihmis-enkeli".

Jännä, että näistä saman päivän aikana tekemistäni töistä tuli näin erilaiset.
Nämä ovat siis vapaina "Taidevaihtoon" mikäli kiinnostuit ;)

16 kommenttia:

 1. voi kun olisi ihanaa saada tällaisia, mutta kun katselen näitä töitä ja muidenkin vastaavien blogien, tuntuu, että omat mahdolliset työni on kuin pikkulapsen töherrysaskartelua. joten tyydyn vain ihailemaan näitä kaikkia ihanuuksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan näin sivullisena..mukaan vaan Taidevaihtoihin, uskon että osaat ja ne ovat juuri sinunlaisiasi.! Varmasti joku tykkää juuri sinun töistäsi!

   Poista
 2. Upeita! Houkuttele ystäviäsi mukaan!! Postilakkko siellä teillä nyt häiritsee minun postauksia, sillä en tee mitään nyt vaihtoon kunnes lakko on ohi,sitten palaan asiaan. Ne jää hesaan seisomaan..ja harmittaa!

  VastaaPoista
 3. Oh, oletpa ollut ahkera! Olet tehnyt todella kauniita töitä ja sanomaltaan kiinnostavia kaikki. Tuo parantajat on huikea ja tietenkin myös ensimmäinen enkeli, mutta kaikki ovat tosi hienoja.

  Sain juuri niin upean työn, että minä olen ihan hiljaa nyt vaan ja annan muillekin mahdollisuuden.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kaikki. Vaikeaa näistä on edes suosikkia valita, kun kaikki niin kauniita. Ehkä kuitenkin nuo samat kuin Uuna Enkeli ja Parantajat :-), vaikka kyllä kaikki ovat ihan yhtä upeita.

  VastaaPoista
 5. Sussu ihanainen...saanko tällä kommentilla tuon Ekan sydämen.Itsellä ei ole paljon tarjolla mutta teen hiljakseen uusia.Pliis...on niin ihana.Hyvää sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Raija! Tottahan toki saat ;) Sulle sydämeni annan...Teet uusia sitten kun ehdit ja inspis on kohdillaan ;)) Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 6. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteistanne!!! ♥♥♥

  VastaaPoista
 7. Koska täällä ei mitään tappelua näy (ihmiset varmaan vähän ujostelevat vielä), niin varaatko tuon Parantajat minulle. En saa rauhaa, kun se on täällä vielä saatavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee! Eipä ole juu ;) Minä varaan sen sinulle ilomielin!

   Poista
  2. Kiitos Susanna :-)
   Miten olisi yllätysvaihtari?

   Poista
 8. Ihania ovat sinun työsi. Haluaisin varata 'Saat siipesi kun vanhenet' työn, jos vain vaihto onnistuisi, upea työ, jonka nimi ja ajatus koskettavat minua. Huomenna postaan omiani näytille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Millin! Tottahan toki saat. Varaan sen sinulle ilomielin ;)

   Poista
 9. AAPUVA näitäkin. Voisinko varata tuon Smaragdisilmän vai olenko ahne kun taas ruinaan :D. Yritän saada tehtyä vaihtarin tilalle. Upeita ovat kaikki työsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihanainen! Toki varaan sulle ilomielin Smaragdisilmän ;)) Voisinko minä saada sinulta sen "Karusellihevosen"? Se on ihana!

   Poista

Kiitän kommentistasi!