sunnuntai 25. tammikuuta 2015

ASKARTELUHUONEEN SUURSIIVOUS

 Tänä viikonloppuna sain inspiksen siivota tai paremminkin järjestellä askarteluhuoneeni. Lindalta sain joskus pienen valkoisen kaapin kun hän ei sitä tarvinnut ja keksin että sehän toimii hyvänä maalikaappina. Aikaisemmin maalit olivat laatikossa sikin sokin eikä meinannut löytää sopivia värejä.
 Mustissa laatikostoissa on minun leimasin aarteeni sekä kivoja kuvia yms härpäkettä kortteihin.
 Ylälaatikosta löytyy nauhat ja pitsit ja nyt ne on lajiteltu omiin pieniin pussukoihin tai kieputettu pahvin ympärille helpommin löydettäviksi ;)
 
 Pöytäkin on saanut pintansa esille ja nyt mahtuu taas väkertelemään vaikka atc-kortteja ;)
 Tämä ainokainen kaappi kätkee sisäänsä kaikki tarvikkeeni. Yritän olla hankkimatta enempää säilytystilaa, jotta tavaran määrä ei kasvaisi aivan mahdottomasti. Kaiken pitää nimittäin mahtua olemassa oleviin säilytysratkaisuihin ;)
 Tässä Viltsulta saadut (paketin pehmikkeenä olleet) kukat. Nyt ne löytyvät hyvin läpinäkyvästä maljakosta. Näistä on ollut ja tulee olemaan paljon iloa askarteluissani ;) Kiitos vielä Viltsulle!
 Hienoja hapsulankoja ei voi koskaan olla liikaa. Tykkäänhän laittaa "härpäkkeitä" kaikkiin askarteluihini kuten olette varmaan huomanneet ;))

Tässä kuva askarteluhuoneesta. Tänne aina riennän "apinanraivolla" askartelemaan kun töistä tulen kotiin ;) Kivaa iltaa ja kiva kun poikkesit kurkkaamaan ;)

9 kommenttia:

 1. Siinä onkin nyt kiva askarrella.Kaikki hyvässä järjestyksessä.Mikä kumma siinä on kun minäkin yritän piäät'' järjestysta yllä ja joku ne aina sotkee..Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja lämminhenkinen askarteluhuone.
  Voih, ihana sinä! <3 Hyvä että kukkaset saavat näppäräkätisen askartelijan työstämään niitä uudeksi ihanuudeksi. Ei menneet roskiin.
  Sinulla on kivasti ompelukoneellekin oma pöytä. Se helpottaa sillä työskentelyä. Mulla on vastikää saamani, ikivanha ja painava kone niin vähällä käytöllä, kun en jaksa nostaa sitä pöydälle ja taas pois. Pitää saada jostain pöytä sille ja tila minne laittaa. Kun vaan keksisin minne...
  Tuossa olen samaa mieltä, että on mahduttava jo olemassa oleviin säilytysjärjestelmiin tavarat. siksipä itsekin yritän poistaa sopivin väliajoin ne, mitä en vaan käytä. Saa sitten tilaa niille mille on tarvis. Sillä lähti nuo kukat

  VastaaPoista
 3. Ihana askarteluhuone. Itsellä haaveissa. Ja jäinkin tämän jälkeen pohtimaan, millainen se olisi. Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Heippa Ihanat! Kiitos kommenteistanne ;) Ja kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana askartelutila. Minulla myöskin käynnissä siivous- / järjestelytalkoot ja tuntuu ikuisuus projektilta.

  VastaaPoista
 6. Ihailtavaa, ison urakan olet tehnyt ja hienosti saanut kaikki järjestykseen. Tuo ompelukoneen oma pöytä on oikein piste i:n päälle kauniissa ja inspiroivassa askarteluhuoneessasi :)
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihailen todella tuota järjestelytaitoasi. Oma askarteluhuoneeni on kuin pommin jäljiltä. Mimosa sanoi viikonloppuna "mummo, pitäisikö sinunkin pitää siivouspäivä, meillä äiti siivoaa joka viikko." Olikohan tuo hienovarainen vihjaus vai suora käsky :D

  VastaaPoista
 8. Kyllä tuolla kelpaa askarrella. Ihanasti tilaa.Ja niin hyvin järjestettynä.
  Kunpa joskus olisi mahdollinen tuollainen, mutta käyhän se toistaiseksi keittiön pöydälläkin. Tosin hankaluutena kerätä kaikki takaisin laatikoihin ja kaappiin.
  Ei lisää tavaraa minullekaan, säilytystilat kun ovat rajalliset.

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka ihana huone sinulla!
  Minulla on myös edessä vastaavanlainen siivous...hyvä idea laittaa nauhat pikku pusseihin, olenkin osan kieputellut pahvinpaloihin, mutta järjestys on vielä kaoottinen.
  Minulla vain ei pysy järjestys kurissa....nytkin tussit ja paperit pitkin pöytiä :D

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!